مرحله دوم تمام کلیدها رو پیدا کردم بجز یکی که اونم یه جا هست که عید آکواریوم هستش
کلید بالاشه و چند تا سراخت بخار هست که اون پرنده نمیتونه بالا بره ، تو آکواریوم هم چند تا گوی هست
چیکار کنم
Printable View
مرحله دوم تمام کلیدها رو پیدا کردم بجز یکی که اونم یه جا هست که عید آکواریوم هستش
کلید بالاشه و چند تا سراخت بخار هست که اون پرنده نمیتونه بالا بره ، تو آکواریوم هم چند تا گوی هست
چیکار کنم
راهنمای کل بازی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال:
سطح معماهاش نسبت به machinarium بالاتره یا پایینتر؟ من که به هرحل میخرم و بازی میکنم ولی میخوام بدونم باید چقدر فشار بیارم رو مخم!!!!:46:
راستی اون ویدئو 30 ثانیه ای که مربوط به آقای پر(Mr. Feather) میشه رو حتمآ ببینید خیلی باحاله!!! من که عاشقش شدم!! :31::39:
آخر نتونستم اون مرحله رو برم
کسی از این راهنما چیزی فهمید به ما هم بگه
- Use your mouse to nudge the red ball through the holes in the pod so it knocks the key a little closer. Careful because it can bounce quite hard!
- Take the key
- Go back one screen and go southwest
- You will be scared to the east by the big black spidery thing
کاری ندارهنقل قول:
باید کلیدو بگیری.اون گوی قرمزو باید با موس هدایت کنی به سمت شماره ها.اول ببرش تو شماره 1 و بعدش 2 و آخر سر هم 3 .بعدش کلیدو بردار
کلید رو که اول کار میزنم بخار نمیذاره بردارم
گوی قرمز هم هر کاری میکنم بالا نمیره
با موس یه کلیک کن روی گوی قرمزه(یا ضربه بزن).بعدش موسو بهش بزن تا تکون بخورهنقل قول:
حالا با موس(بدون کلیک) گوی قرمزو هدایت کن تو سوراخا
خیلی بازی باحالی بود. من تموم کردم. یه سوال برام پیش اومد که این کارتهایی که می گرفتیم(creature card) آخرش به چه دردی خورد. مثلا اگه یکیشو نمیگرفتیم چی میشد؟
اینجاش چطوری رد میشه؟ :دینقل قول:
کاری نمیخاد انجام بدینقل قول:
من این جا گیر کردم ، خورشید رو کجا باید پیدا کنم ؟؟؟