نقل قول:
اقا چرا دروغ می گی من الا ن اساسین رولوشن رو دارم با 5110 با گرافیک 525 بازی می کنم روی HIGH و اساسین که دیگه کرافیکش از بلک اوپس بالاتر نیس تازه بلک اوپس رو هم با HIGH اجرا کردم من نمی دونم شما چرا اینطوری هستید یا اطلاع ندارید یا دارید از خودتون سر هم می کنید واقعا دردی شده توی این پی سی ورد افراد نااگاه می ان نظر می دن از خودشون می نویسن من تو اکثر تایپیک ها این مسئاله رو دیدم اگه اینطوری باشه وای امید وارم ا مشکلات حل بشه
ببین دوسته عزیز بنچ مارک گویای همه چیز هست نه بازی اساسین
دقت داشته باشین که 555 از همه اینها قوی تر هستش ولی چیزی که هست مد نظر من بازی هایی چون COD و BF3 هست البته BF3 کمتر ولی بازی COD از بازی هایی هستش که به GPU و میزان رم بالایی نیاز داره
نقل قول:
ببخشین ها...شما اطلاعات ندارین یا من که 555 رو با 610 یکی میگیرین...اگه به بی اطلاعی باشه ماله شما بدتره..منم دوستم 5110 داره خودشم فول کانفیگشو....میگفت mw3 رو تو مدیوم باز میکنه منم چیزی بیشتر از این نگفتم....حقیقتو.....تازه 555 با اون قدرت میتونه mw3 رو تو های اجرا کنه...نچه برسه به 610
نقل قول:
مگه کیس خونگیه نه اقا جان در بعضی لب تاب ها که رم سازگار فرکانس دارن میشه اما اون هم در حد 2 گیگ نه بیشتر گرافیک رو هم اصلا نمی شه دست زد
نقل قول:
ممنون
اگه بخوام سیستم دومی رو بخرم امکانش هست همون اول بگم رمش رو 8 کنه رم گرافیک هم 2 کنه ؟
اگه بشه الان قیمتش 1/700 هست اون وقت چقدر اضافه میشه؟
ببین دوسته عزیز اگه رم ویدئو شما شیر داشته باشه با افزایش رم میتونید میزان رم گرافیک خودتونو افزایش بدید
رم+هارد و گاها دیده شده پردازنده هم قابل تعویض بوده
---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
لزومی نداره چون یکی 6xx هست از اونی که 5XX هستش قوی تر باشه
سری های مختلف درسته میتونن CORE CLOCK و رم های متفاوتی داشته باشن ولی در حالت کلی تفاوت 5XX و 6XX میتونه در معماری وقابلیت های نمایش باشه
قطعا 610 میتونه از 520 یا همون 555 در بعضی موارد بهتر عمل کنه ولی چیزی که مد نظر هست میتنه از نظر یه سری امکانات پیشی بگیره نه از نظر قدرت پردازش
---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------
نقل قول:
دوست عزیز اخه یه چی بگو با عقل جور در بیاد.اونوقت بقیه رو هم به گمراه کردن بقیه و بی اطلاعی متهم می کنی!
من الان با 6770 دارم Black ops رو دوباره می رم.تنظیمات هم تقریبا تا اخره.به جر anti alaising که اگه از 4x به 8x افزایش بدم اونوقت فریم ریت زیر 20 میاد و بعضی وقتها هم لگ می زنه.تو خود بازی بخوای ultra کنی تنظیمات رو باید aa رو بذاری روی 16x.(البته تعریف Ultra واسه اکثر سایتها فول اچ دی رو هم شامل می شه).بعد شما با 525 مشکلی نداری؟!!بعد می گی تفاوت اینا چند فریمه!لابد تفاوت 560m هم با اینا چند فریمه!می گم یه تست از metro 2033 هم بگیر اگه رو های مشکلی نداره ما هم لپتاپو بفروشیم همین 5110 رو بگیریم!
پردازش بازی به share و اینا هم ربط نداره.بلک اپس فکر نکنم از 1 gb هم کامل استفاده کنه
در مورد اینکه گفتین قدرت اینا یکی هست این مطلب رو به nvidia هم بگین جون فکر کنم واسشون جالب باشه چه جوری یه gpu کلاس 3 با 48 هسته cuda و رابط 64bit قدرتش با یه کارت high-end مثلا 144 هسته ای برابره!
همنطور که گفتم ممکنه ایشون منظورشون از نظر قدرت پردازش باشه
بازم میگم ملاک بازی نیست بلکه ملاک بنچ مارک هست اونم نه روی سیستم های مختلف بلکه در یک شرایط ایده آل چون ممکنه لپ تاپ شما خنک کنندی خوبی برای چیپ گرافیک گذاشته باشه ولی برای لپ تاپ های دیگران که از سایر برد هاست اینطور نباشه