-
من هم خیلی با این مشکل مواجه بوده ام
1 . فایل خراب رو با برنامه winrar باز کنید و از منوی tools گزینه repair رو بزنید و فایل رو تعمیر کنید
بعد تعمیر فایل ، فایل اصلی رو یه جا دیگه کپی کنید و فایل تعمیر شده رو به نام فایل اصلی تغییر دهید و کپیش کنید بین بقیه پارتها
ببینید باز هم ارور میده یا نه !
2 . با برنامه 7zip اکسترکت کنید
اکثر مشکلاتی که در winrar مشاهده میشه در این برنامه وجود نداره
مثل محدودیت در تعداد کاراکترهای اسم و آدرس فایلها !!
و در ضمن
امکان نداره در یه فایل که توسط winrar به چند پارت تقسیم شده پسورد یه پارت با بقیه تفاوت داشته باشه !!!
یعنی کلا چنین کانفیگی هم تو برنامه winrar وجود نداره که کسی بخاد واسه هر پارت یه پسورد تعریف کنه !
-
من ی فایل دان کردم که نوشته شده بود پسوردش رو باید از سایت زیر دریافت کنی من بلد نبودم که چگونه دان کنم حالا یا باید بشکنمش یا این که دوستان لطف کنن این فایل رو دان کرده و به من بدن!
پیشاپیش ممنون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
میتونی فایلاتو بریزی تویه پوشه دیگه و دوباره زیپ کنی اما اینبار بدون پسورد
والا اجدادم که از این روش استفاده میکردن مشکلی نداشتن:n09:
-
میتونید رمزشو با این نرم افزار در بیارید
Stellar_Phoenix_Archive_Password_Recovery_2.0
-
سلام
دوستان اگر کسی راهی ، ترفندی ، نرم افزار خوبی برای پیدا کردن فایل Zip داره اینجا معرفی کند .
اگر کسی ترفندی برای پیدا مردن فایل Zip دارد می تواند فایل Rar را با نرم افزار زیر باز کند .
این نرم افزار فایل Zip به Rar و بلعکس تبدیل می کند .:n01:
-
سلام دوست عزیز منم یه چنین مشکلی رو داشتم
سورس فایل مشکل داشت، مثلا یه بازی رو 10 تا پارت کرده بودن منتها دو بار، هربار با یه پسورد متفاوت! اونوقت پارت آخر پسوردش فرق داشت!
اول این رو بگم که پسورد فایل RAR فقط و فقط با Extract کردن و دوباره فشرده سازی ممکنه! حتی Rar Password Remover هم همین کار رو میکنه!
بعدشم اون فایل به هیچوجه قابل استفاده نیست! من مجبور شدم از جای دیگه دانلودش کنم! چرا قابل استفاده نیست؟ چون شاید به نظر این برسه که خب هر دو سری که بازی 10 پارت شده پارتها محتویاتشون یکیه و فقط پسوردش فرق داره اما بجز پسوردش CRC ش هم فرق داره و تحت هییچ شرایطی این کار شدنی نیست.
2 ماه سرش زمان گذاشتم جواب نداد. البته شاید الان برنامه ای براش اومده باشه چون مشکل من مال 7-8 ماه پیش بود. ولی بعید میدونم چون الگوریتمها هموناست.
-
من نصفه یک بازی رو از یک سایتی و نصف دیگش رو از یه سایت دیگه دانلود کردمبه دلایلی که اگه خواستید میگم کلا 14 پارته حالا 7 تا پارت اول رو اکسترکت میکنم که مربوط به سایت اوله پارت هفتم گه تمام میشه آدرس پارت 8 که مال اون یکی سایته بهش میدم اما چون پسوردشون متفاوته از پارت هشتم به بعد اکسترکت نمیشه من برای همین میخوام پسوردها رو وردارم راهی هست؟
-
اگه راهی بود که هر پارت رو جداگانه اکسترکت کرد میشد دوباره بدون رمز فشردشون کرد اما همه پارتها رو باید با هم اکسترکت کنی راهی هست هر پارت جداگانه اکسترکت بشه؟؟؟؟؟:n04:
-
لطفا اموزش حذف پسورد فایل rar رو بزارید با تشکر
فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk
-
برادر اخرین ورژن winrar نصب کن بعد دوباره استخراجش کن.
منم مشکل تو رو داشتم
winrar رو عوض کردم درست شد
خوش باشی.