برای این که روی تمام کالاهای بازار اثر کنه باید یه مدت ثابت بمونه تا فروشنده ها متوجه بشن که دیگه بالا نمیره حداقل به این زودی و اگر مردم اندکی صبر کنن و جلوی خریدشون رو بگیرن قیمت ها میاد پایین
Printable View
برای این که روی تمام کالاهای بازار اثر کنه باید یه مدت ثابت بمونه تا فروشنده ها متوجه بشن که دیگه بالا نمیره حداقل به این زودی و اگر مردم اندکی صبر کنن و جلوی خریدشون رو بگیرن قیمت ها میاد پایین
تا وقتی خرید با دلار بالا انجام بشه توسط تاجران و وارد کنندگان
تا وقتی که دلال بازی زیاد باشه و دست به دست بچرخه قطعه
تا وقتی نمایندگی قطعات گرون بفروشن و بگن جنس نداریم(دروغ)
تا وقتی مردم برای خرید تشنه باشن و ترس از گرون تر شدن داشته باشن
وتا . . .
توی کشور های دیگه مردم سریع یه چیزی رو تحریم میکنن نمیخرن تا طرف برشکسته بشه . . .
اینجا سریع میرن بخرن که تموم نشه . . .
فعلا که توی بازار گوشی روند کاهش قیمت داریم
ایشاا.. توی قطعات کامپیوتر هم باشه . . .
به شخصه خودم میخوام لاستیک بخرم برای موتورم
برج دی ماه 90 قیمتش بود 47 تومن . . .
الان زنگیدم برم بخرم گفت 75 تومن . . .
خوب این اختلاف حدود 30 تومن رو چی کار کنم . . .
چند راه . . .
صبر کنم تا قیمت بیاد پایین و با موتور کمتر سواری داشته باشم برای هم خطرش هم دیرتر پنچر شدنش
انقدر بگردم برای خرید لاستیک که شاید بتونم حدود 10 هزار تومنی ارزون تر پیدا کنم
نخرم و بگم تحریم میکنم اصلا از موتور هم استفاده نمیکنم(بهترین راه به همراه اذیت شدن شدید توی مسافتی راهیم)
نه مثل عادت بد همه برم سریع دوتا دونه بخرم مبادا دیگه نتونم بخرم . . .
قیمت ها کاهش ندارند تا اوایل تابستان یا شاید نیمه تابستان
مطمئن باشید
مگه ارزش ارز بالا بیاد یا ثبات تک نرخی ایجاد بشه
و یا مسائل سیاسی که اصلا به ماها ربط نداره
موفق باشین
الان دلار 1640 تومن شده و اگر این روند ادامه داشته باشه و بتونه یه مدت ثبات داشته باشه امیدی به ارزون شدن هست ولسی متاسفانه متاسفانه مردم ما عقل خرید ندارن و نمیتونن تصمیم درست بگیرن به خاطر همین مثلا تو بازار موبایل حتی با دوبرابر شدن قیمت ها همچنان مردم راضی به خرید هستن اصلا به این فکر نمیکنن که اگر خرید نکنن میتونن اون وارد کننده بی وجدان رو مجبور کنن که به قیمت واقعی جنس رو بده نه اینکه از این وضع سو استفاده کنه
خب دیگه اگه یه راهی پیدا میشد که مردم مطلع بشن از این کارا نکنن درست میشد !نقل قول:
خب، آخه مردم ما میگن حالا اگه نخریم، روز بروز گرونتر میشه.
یادمه اوایل که هارد گران شد ( بعد از سیل و قبل از اینکه بحث دلار پیش بیاد)، هارد 2 ترابایتی شده بود 180 هزار تومان. یه مدت قبلش من 125 خریده بودم. بعد گفتم، صبر میکنم حتما ارزون میشه. ارزون نشد که هیچ، قیمتش الان به 360 هزار تومان رسیده!
یعنی تقریبا 3 برابر طی 7 ماه.
بگذریم.
همین اتفاقات باعث میشه که مردم اصلا اعتماد نداشته باشند که چی میشه.
البته قضیه هارد یه کم متفاوت بود. ولی بالاخره از این اتفاقات میفته و همینهاست که باعث میشه حتی وقتی جنسی گران است همه حمله میکنند برای خرید، چون واقعا اطمینان نیست که بعدا ارزان شود.
بعد هم یک موضوع را در نظر بگیرید که بازار ایران دست دلال هاست.
یعنی اینطور نیست که بگی من خرید نکنم، طرف مجبور میشه قیمت را ببره پایین.
وارد کننده ها اگر ببینند یک کالایی سود نداره، میرن سراغ کالای دیگه. مثلا سرمایه اش را وارد بازار سکه میکنه. اگر سکه سود نداشته باشه وارد بازار مسکن میکنه.
جنسهای ما وارداتی هستند. واردکننده به جای اینکه قطعات کامپیوتر وارد کنه، میره مثلا خودرو وارد میکنه!
چند سال قبل بود که یکی از مسئولان بخش انفورماتیک کشور گفته بود، الان دلالانی وارد بازار کامپیوتر شده اند که هیچی از کامپیوتر سرشان نمیشه و هر جنس بنجلی را وارد میکنند و عرصه را برای کسانی که مدتها در این بخش بوده اند و میدانند چی باید وارد کنند، تنگ کرده اند.
من زیاد از بازار سر در نمیارم ولی بالاخره اینها چیزهایی است که آدم میشنوه و میخوانه.
بعد الان کانال واردات از دوبی عوض شده و مسیر طولانی تر باعث میشه قیمتها هم بیشتر بشه.
سلام
دوستان کسی خبر نداره واردکننده ها تا کی میخوان به وارد نکردن قطعات جدید ادامه بدن؟ الان هرچی مونده تو بازار چیزی خوبی نیست حتی تو مانیتور هم وضعیت خوب نیست
اخه این چه مملکتیه ما داریم!!!
خوب مثل اینکه داره اوضاع بهتر میشه مدل های جدید گرافیک و مادربرد و سی پی یو که وارد شده قیمت ها هم ای بدک نیست بهتر از اون مدل های قدیمی گرون هست
به نظرتون بهترین موقع هفته دیگه هست یا اول تیر؟
بازم مثل همیشه هیچ چیز مشخص نیست ولی خب من خودم دیگه دارم میخرم دیگه حوصله ی صبر کردن و اینا رو ندارم ...نقل قول:
سلام
قیمت ها کاهش 7 درصدی داشته
موقع امتحانات هم شده
ارز هم داره میاد پایین
توی گوشی قیمت خوب اومده پایین
توی این لوازم هم میاد
موفق باشید