نقل قول:
آره، تی وی سمت چپی! (همون بخش آمار و اطلاعات!) سری جدید سامسونگ هستش.. :5:
Printable View
نقل قول:
آره، تی وی سمت چپی! (همون بخش آمار و اطلاعات!) سری جدید سامسونگ هستش.. :5:
آره منم دقت کردم همون ES8000 هستش. عجب سیاهش گند بود. حالم بد شد. سیاهش آبی بود به همراه کلاودینگ و بلیدینگ و .... صد رحمت به D8000 پارسال. فکر کنم اینایی که تو ایران مونتاژ میشن کیفیت پنلش پایینه وگرنه اینو ببرن تو آمریکا بلافاصله تو آمازون همه بهش 1 ستاره می دن و هیچکی نمی خره.
البته سری 7 و 8 جدید هنوز تو بازار نیومده تا نسبت به سری 7 و 8 پارسال مقایسش کنم.ولی سری 6 مربوط به 2012 که افتضاح بود و رنگ مشکی را کاملا سرمه ای مات نشون می داد و اصلا قابل مقایسه با D6960 نبود.اگه کیفیتش را اصلاح نکنه کسی نباید بخره وگرنه وقتی هرچی بزنه مردم میخرند خوب اون هم پنل درجه 3 و 4 بکار می بره و کسی صداش هم در نمیاد. حداقل ایکی ویژن می شه خرید که با قیمت خیلی کمتر کیفیتش خیلی بالاتره وگرنه من هم دنبال خرید سامسونگ هستمنقل قول:
شاید دلیلش اینه که چون دلار گرون شده ، پنل ارزان روش استفاده می شه که قیمتش خیلی بالال نره!! در هر صورت با این کیفیت ارزش خرید نداره مگر اینکه کیفیتش حداقل به پای محصولات پارسالش برسه وگرنه وب کم و پردازنده دو هسته ای و ... هیچ کدام جای کیفیت تصویر را نمی گیرند
دوستان هر موقع مدلهای ES7770 و ES8880 را سام سررویس به بازار داد لطفا اطلاع دهید تا تست و مقایسه بشه کرد.
es8000 در بانه قیمت 4100 هست احتمالا قیمت سام سرویس بالای 5 میلیون باید باشه
46 یا 55 اینچ؟نقل قول:
46 اینچ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
البته تو سایت baneh-int.com قیمتش 3310000 تومنه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش خیلی عالیه.