خیلی ممنون دادا اره یه سری مشکلات داره بازی البته این فقط یه دمو بود خیلی باید روش کار کنم هنو خیلی چیزا هم نداره موززیک و انیمشن های جدید , تفنگ , موتور , هیلکوپتر , منو , و ... تو نسخه ی بعدی بازی خیلی چیزا اضافه میکنم. راستش من تقریبآ یه 3 سالی میشه دارم کارهای سه بعدی میکنم اینشالله که همینطوری ادامه بدم به لطف شما عزیزاننقل قول:
سلام
طراحی محیط خیلی خوب بود(نسبت به لیمبو و یه تیم 18 نفره دارم میسنجم) ولی یکم جلو تر یه باگ دیدم اونم جایی بود که باید طنابو میکشیدی اب میرفت تو اون چاله وقتی اب اومد بالا اب کشیده شده اگه دقت کنی ( مشکل یو وی هست احتمالا یو وی ندادی و فقط تکسچرو جنریت کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا یو وی دادی و توجهی به کناره ابجکت اب نداشتی).
همین دیگه گیم پلی بازیکنم بد نبود ولی اگه بتونی این امکانو به کارکتر اضافه کنی که وقتی که میخواد از ابجکت های مختلف که میخواد بالا بره دستاشو بگیره به لبه و اویزون شه (دقیقا مثل لیمبو ) خیلی خوب میشه ...بیشتر از اینم نرفتم که مراحل دیگه رو ببینم نظر بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
موفق باشی ... راستی خیلی کارت درسته ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند سال هست تو کار بازیسازی هستی؟بازیهات اقلب بی نقص و طراحی خوبی دارن.
p3:40:World