نقل قول:
من با حرف جناب hasanmotori کاملا موافقم، دوران دوربین بهتر گذشته و الان سیستم عامل هست که حرف نخست رو میزنه، 808 هم بهترین دوربین در موبایلها رو داره، اما نه به اندازه تعداد پیکسلش، بلکه تنها در مقایسه با بقیه
در مورد گلکسی اس3، قراره فردا در برنامه صفر و یک شبکه آموزش برنامه ای داشته باشیم، دوست دارم دوستان هر نظری که میخوان در اونجا مطرح بشه، حالا چه به عنوان ضعف و یا چه به عنوان قوت اینجا بیان کنند تا با یک دید باز و عملی در مورد بحث و بررسی کنیم
تا اینجا خود من به چند نتیجه رسیدم
اول اینکه سامسونگ با آنکه همچنان سعی داره تا از لحاظ سخت افزاری قدر باشه، اما فهمیده راه برترین بودن از این مسیر نمیگذره و بایستی تمرکزش رو بر روی امکانات بیشتر(به ظاهر نرم افزاری) و خلاقیت بالاتر بگذاره که بیشتر از اونکه فقط قدرت گوشی رو به رخ بکشه، سبب آسایش در کارکرد بشه (روشی که نینتندو در قبال کنسولهای قدرتمند بازار در یش گرفت و سبب موفقیتش شد)
طراحی هم ظاهرا شامل این تغییراتی که مد نظر سامسونگ بوده قرار داشته، اما متاسفانه احساس میکنم کمی در این مورد بی سلیقگی هم شده، زیرا میتونست ظاهر و بخصوص ساختار گوشی بهتر از این باشه (اگرچه الان هم بد نیست، بلکه معمولی هست، اما برای یک سوپر فون، معمولی یعنی مردودی!)
سوم اینکه سامسونگ در این گوشی نتونست فاصله ای رو که قبلا با مدلی چون گلکسی اس2 با سایر رقبا ایجاد کرده، بوجود بیاره و به خوبی سایه سنگین سازندگانی چون اچ تی سی رو اینبار در کنار خودش حس میکنه (حتی ال جی هم با ورود 4x میتونه رقیب خوبی برای سامسونگ باشه)
در کل بایستی اذعان داشت گلکسی اس3 خوب هست، اما نه آنقدر خوب که بشه چون سال گذشته به عنوان گجت برتر بسیاری از مجلات و سایتهای معتبر جهان انتخابش کرد
من اصلاً کاری ندارم که دوربین مهمه یا چمیدونم cpu فقط باید قبول کنیم که هم این سخت افزارا که سامسونگ و htc توش کل انداختن واسه تبلیغه هم این 41 مگاپیکسل ولی نوکیا داره راه اشتباه رو میره