علتش اینه که رزولوشن پلاسمای سامسونگ که شما دیدی 1024x768 هست. به نظرم همون مدل LG توی این 3 مدل بهترینه.نقل قول:
Printable View
علتش اینه که رزولوشن پلاسمای سامسونگ که شما دیدی 1024x768 هست. به نظرم همون مدل LG توی این 3 مدل بهترینه.نقل قول:
نقل قول:
منم همین فکر رو دارم
اگه کسی از دوستان مدل بدون گارانتی LG 42LV34000 رو میدونه بگه که بتونم قیمت بدون گارانتی رو بگیرم
این مدل تایید میشه ولی الان با وضعیت دلار ال جی های بانه قیمتشون از ساخت ایرانی ها بیشتر شده پس همون ساخت داخل با گارانتی و نصب رایگان توصیه میشه.نقل قول:
به نظر من حالا که بودجت زیاد نیست همون lcd رو بخر ولی یه lcd خوب و بادوام بگیر . چند وقت پیش توی بازار بودم که دیدم چند تا lcd جدید شارپ اومده که گیرنده دیجیتال داخلی هم دارن . اینجوری هم یه tv با دوام و کیفیت خریدی که جدیده و dvbt هم داره .
نقل قول:
درسته که وضع دلار خرابه ولی نماینده های داخلی سرشون برا ملت نسوخته که به ریال با ما حساب کنن، هم بدون گارانتی و هم با گارانتی به یه نسبت افزایش قیمت داشتن(شاید هم بدون گارانتی با انصاف تر بوده)
الان همین 40D585 رو در نظر دارم که با گارانتی 1,220,000 تومنه ولی توی بانه 920,000 تومن(مدل 40D550) یعنی 300تومن اختلاف(تازه این قیمت آنلاینه)
قیمت D585 بدونه هدیه میشه حدود 1.110 تومن خرید.نقل قول:
این مدلو از بانه نخر چون نمیشه ----T رو راه انداخت.البته اگه برات مهمه که 100% مهمه !
نقل قول:
خب راه نیفته
با این اختلاف قیمت (230-240تومن) 4تا گیرنده دیجیتال جور واجور میگیرم:31:
من قیمت های ال جی بانه رو گفتم که از قیمت تهرانش بیشتره. سامسونگ ها هنوز ارزون تره تو بانه فقط حواست باشه سری 6 به بالا گیرنده داخلی دیجیتال داره.نقل قول:
40D585 قیمتش 1.100 هستش (بدون هدیه)نقل قول:
هرجور راحتی داداش...
:11:
نقل قول:
کیفیتش خیـــــــــــلی خوبه
واقعا تو مغازه ها که دیدم کفم برید
من اهواز هستم
اینجا این قیمت ها هستند
با گارانتی و DVD9800 میشه 1,220,000
بدون گارانتی و دی وی دی و ----T میشه 980,000
به نظرتون کدوم بهتره؟