یک ویدیوی خیلی جالب که نشون میده چجوری بازیگران نقش خودشونو بازی کردن تو تریلر و بعد شده اون تریلری که ما دیدیم
حتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید
Printable View
یک ویدیوی خیلی جالب که نشون میده چجوری بازیگران نقش خودشونو بازی کردن تو تریلر و بعد شده اون تریلری که ما دیدیم
حتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید
عجبب:31:نقل قول:
من به این بازی بدجور امیدوارم به نظرم میخواد خفن بترکونه:40:
کاور مجله Game Informer در ماه March هم مشخص شد....The Last of Us عنوان جدید ناتی داگ که توسط گیم اینفورمر اعلام شد در ماه March این مجله بررسی میشود.همینطور اعلام شد اولین تصاویر بازی هم در 4pm US central time today (10pm GMT tonight) منتشر میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناتی داگ واقعا تو این نسل حرفه ای ظاهر شده،کاش مایکروسافت هم قدر استدیویی مثل رِمِدی رو بیشتر میدونست.
اون ضمانت نامه کتبی رو بیارین من امضا کنم برا نسل بعد رو هم بیارین کلا تا چند سال اینده رو من تضمین میکنم رفت
به هر حال از بابت گرافیک و این جور مباحثش خیالمان تخت شد ، تخت بود ولی MDF کار کردن دیگه تکمیل شد رفت
فقط منتظر نمایش گیم پلی بازی هم بمونیم که خدا بخواد اونم عالی میشه کار ، کار ND هستش و تضمین شده.
یه جورایی هم Enslaved یاد ادم میوفته
و مثل این که دشمنانمون همشون کله قارچی نیستن ادم حسابی هم توشون پیدا میشه
ND بهتره که این قدر سطح بالا کار نکنه چون واقعا نسل امروزی کشش این جور بازی ها رو مخصوصا با این مدل گرافیکی رو نداره با بازی های روز بره جلو بهتره تا این که چند قدم همیشه جلو باشه نه ببخشید چندین قدم...
همون آدم حسابی ک تو بازی گزاشته نشون میده سازنده میدونه ک اگه صرفا موجودات عجیب غریب و زامبی شکل تو بازی وجود داشته باشه یه ایده ی تکراری به حساب میاد ...نقل قول:
و مثل این که دشمنانمون همشون کله قارچی نیستن ادم حسابی هم توشون پیدا میشه
بی صبرانه منتظر تریلر جدیده شاهکارND هستیم......!
یه خبری رو ناتی داگ منتشر کرد میگه هر چی بیشتر تبلیغ کنه این حامد باعث میشه ND هم بیشتر کار میکنه رو بازی حالا یه سر بریم استودیو ND کلا تبلیغات میکنیم همراه با خبر های جالب! : دی
واقعا از نظر گرافیک این بازی نشون داد عالی هست نورپردازی هم باحال بود! : دی
کلا تو گیم پلی بازی که نیاید شک کرد دلیل هم ND هست! کلا گیم پلی که برای بازی ناتی داگ باشه میشه بدون مشکل و شاهکار!!!
داستان بازی هم باید جالب باشه...
a little bit disappointed !!!
عکس سوم چرا تکسچر ماشینه اینقدر افتضاحه !!؟
تو انچارتد 3 تقریبا همه تکسچرا عالی و در یه سطح بودن ، اما اینجا برای اولین بار تو این نسل از ناتی داگ دارم یه همچین تکسچری میبینم !
+
کلا یه چیز در مورد این بازی ! دوستان زیاد جو ندین ! در بی نظیر بودن بازی شکی نیست ، چون مهر ناتی داگ پاش خورده اما بهتره محدودیت های نسل رو هم در نظر بگیریم ! این بازی هر چقدر هم در زمینه گرافیکی عالی باشه قطعا چیزی بسیار فراتر از uc 3 نخواهد بود ، پس انتظار یه جهش در حد جهشی که از نسخه اول به نسخه دوم انچارتد در گرافیک رو داشتیم نداشته باشید .
تا الان بنظر میرسه نورپردازی بازی عالی هستش ( در حد uc ، نه بیشتر !) محیط سبز بازی هم بسیار عالی کار شده ، تنها زمینه ای که پیشرفت توش دیده میشه حرکات چهره هستش که بسیار بسیار عالی شده ( کمی ازUC بهتر!)+ تو سری انچارتد چهره کاراکتر های اصلی عالی بود اما چهره دشمن ها چندان تعریفی نداشت ، در ضمن چهره تکراری هم زیاد میدیدیم ، امیدوارم این نقیصه در این بازی برطرف بشه و بهترین بازی ND رو در این نسل ببینیم(البته از بدی های این عکس سوم گفتم ، بزار اینم بگم که عکس وسطی زیباترین عکس IN GAME ای هستش که دیدم )
اين تكسچرها از افتضاح هم اونور تر هستن ولي مسئله اينه كه اينا رو گذاشتن تا جاشون خالي نمونه چون اين عكسا مستقيما از دمويي كه براي نشون دادن گيم پلي بازي به GI داده بودن گرفته شده، تازه يه 10 ماهي هم فاصله داريم تا زمان عرضه بازي. وگرنه اين تكسچرا بخواد رو بازي باشه كه بايد گفت زرشك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عکس سوم چرا تکسچر ماشینه اینقدر افتضاحه !!؟
يدونه نيست! تكسچراي تابلوي كار Joel تو عكس اولي هم مزخرفه :دينقل قول: