مبارکت باشه دوسته عزیز
ما که از خدامونه شما مشکلی نداشته باشی
چیزی هم که ما میگیم یه چیز کلی و هست و بر اسا آمار و ارقام هستش
من نمیگم دل کیفیت بدی بلکه هر کی برای 1 یا 2 سال بخواد و نظرش رو دل باشه من بهش دل رو پیشنهاد میدم
در مورد سونی و سایر برند های لپ تاپ هم باید بگم که هیچ ربطی نداره فلان برند خوبه و فلان برند ضعیف عمل میکنه بلکه همه چیز برمی گردهبه خود کاربر و اینکه چجوری استفاده کنه
در مورد هارد هم باید لگم که شما اگه هی برنامه نصب و پاک نکنید و مراقب باشید که هاردتون بد سکتور نگیره مشکلی برای هارد پیش نمیاد
در ضمن مگه هارد رو سونی میسازه ؟؟؟ دوسته عزیز شما بهتره یه سر به Device Manager بزنید و ببینید که هارد سیستم شما با مارک سیستم شما تفاوت داره!!!
در کل باید بگم که شما اگه بلد باشید استفاده کنید همون دل رو تا سال ها میتونید داشته باشید(((اگه بلد باشید)))
اگرم بلد نباشید مثل برادرتون که بهترین برند لپ تاپ زیر دستشه ولی هی خراب میشه سیستمتون
من اصلا تعصبی برخورد نمیکنم و بر اسا شواهد و تجربیات خودم دارم حرف میزنم که نظرات شما هم بسیار سازنده و قابل تامل بود
ولی من به دوستان پیشنهاد میکنم که با دلیل حرف بزند نه اینکه مغلطه کنند
موفق باشی دوست گلم
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
در ضمن من یه نکته یادم رفت که به شما بگم اونم اینکه بازی مثل FIFA 12 فک نمیکنم performance بالایی محصوب بشه وملاکی برای پایداری یک سیستم بهتره با بنچ مارک بتونید حرف خودتونو به کرسی بنشونید و دوستان دیگه هم بتونن استفاده کنن