منم تو اویل 5 یه همچین حسی داشتم من اصلا تو اویل 5 نترسیدم:41:
امیدوارم ایندفه کپ کام جبران کنه هرچند از تریلر زیاد خوشم نیومد ولی به بازگشت پر افتخار لیون میشه امید داشت:20:
Printable View
منم تو اویل 5 یه همچین حسی داشتم من اصلا تو اویل 5 نترسیدم:41:
امیدوارم ایندفه کپ کام جبران کنه هرچند از تریلر زیاد خوشم نیومد ولی به بازگشت پر افتخار لیون میشه امید داشت:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم به افتخار بازگشت لیون
اینم اطلاعات سازندگی اویل 6
نقل قول:
ببخشيد فك كنم اشتباه شد اين يكي رو هم دان كردم با اوني كه اونجا بود فرق ميكرد اخه ادرساشون يكي بود نميدونم در كل ببخشيد
بعد از مدت ها رزیدنت اویل جدید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم که قراره واژه ی ترس به بازی برگرده. گرچه بعید میدونم به پای ترس سری های اول برسه اما از تریلر اینطور به نظر میرسه که از اویل 5 خیلی بهتره. گرچه من اویل 5 رو هم دوست داشتم اما به عنوان یک اویل قبولش نداشتم. در واقع اویل 5 یک بازی اکشن بود. اما اگر کم لطفی نکنیم و به عنوان یک بازی ترسناک و معمایی بهش نگاه نکنیم ( که واقعا هم نیست) بازی اکشن Co-op خوبی بود. به غیر از داستان وحشتناکش که یکی از بهترین شخصیت پردازی های منفی رو که من خیلی بیشتر از اینا ازش انتظار داشتم رو به طرز واقعا مسخره کشت. به معنای واقعی کلمه : وسکر کاملا ذپرتی مرد! :27:
بگذریم. ولی من احساس میکنم اون دختره که با شخصیت سوم همراهه شری (دختر ویلیام بیرکین) هست. سنش از اشلی پایین تر میزد و صداش هم بچه گونه تر از اونی بود که باید باشه. گرچه این نظر منه. از برگشتن لیون خیلی خوشحالم. یکی از بهترین شخصیت های اویله. فقط خدا کنه اون زنه که باهاشه شخصیت پردازی خوبی داشته باشه. جدیدا اویل شخصیت های درجه دو زیادی توی نسخه هاش میاره و میبره که زیاد جالب در نمیان. :
1. اون اشلی توی 4 رو خیلی باهاش حال نمیکردم.
2. اون شوا رو که اصلا! صد رحمت به اشلی ...:27:
توی نسخه های قبل تر مثل کد ورونیکا : استیو ... شخصیت پردازیش فوق العاده بود. با اینکه بچه بازی در میاورد و کمی خل و چل بود اما وقتی مرد خیلی خیلی روم تاثیر گذاشت.
نسخه ی رزیدنت 0 : بیلی کوین : این رو به جرئت میتونم بگم بهترین شخصیت درجه دومی بود که تا حالا کپکام ساخته. واقعا باهاش حال کردم. این و ربکا واقعا توی این نسخه همکاری میکردن و ضعف های همو میپوشوندن.
امیدوارم این دو شخصیتی که رزیدنت 6 توی بازی اضافه کرده سرشون به تنشون بیارزه! :31:
و اما معماها. خیلی دوست دارم برگردن. واقعا... عشقم توی رزیدنت های قبلی این بود که معما داشت. امیدوارم این یکی مثل نسخه ی 4 و 5 خساست به خرج نده برای ساخت معما.
امیدوارم بتونه طرفداراشو راضی کنه :40:
همان طور که در اخبار پیشین مشاهده کردیم شرکت کپکام در طول جشن تولد ۱۵ سالگی رزیدنت ایول به طور رسمی از Resident Evil 6 پرده برداشت اما هر لحظه اطلاعات و جزییات جدیدی در اختیار مخطبان پیرامون این شاهکار کپکام قرار داده می شود.
.
.
تهیه کننده اجرایی بازی آقای Hiroyuki Kobayashi و تهیه کننده آن Yoshiaki Hirabayashi می باشد. همچنین کارگردانی کار را نیز Eiichiro Sasaki بر عهده دارد. با توجه به گزارش Andriasang سازندگان کپکام سال هاست به طور مخفیانه کار بر روی RE6 را با بزرگ ترین و بهترین تیم این سری بازی در تاریخچه خود آغاز کرده اند. تعداد کارکنان پایه و اصلی پروژه ۱۵۰ نفر می باشد اما با مجموع دست اند کاران این عدد به ۶۰۰ نفر نیز ارتقا پیدا می کند.
.
این چهره مرد مرموز و اسرار آمیز بازی است.
Leon S. Kennedy و Chris Redfield به عنوان دو قهرمان اصلی بازی ایفای نقش می کنند اما کپکام به تازگی افزود شخص سومی هم برای خط اصلی داستان در نظر گرفته است که در RE6 حضور خواهد داشت. او شخصی ناشناس است که چنین لقب می گیرد ” مردی که می گوید دنیا را نجات می دهد “.
.
Kobayashi همچنین تایید کرد زامبی های نسخه ششم بازی به شدت اسرار آمیز و باهوش می باشند. ضمن اینکه یکی از دشمنان بازی نیز که Javo نام دارد مشخص گردید. وی همچنین افزود این بازی حداکثر ترس در میان بازی ها را به شما نشان خواهد داد و تعریفی دو جمله ای برای RE6 به کار برد : ترس و دلهره ای در بازی پنهان است که به خوش ساخت ترین حالت ممکن و چشمگیرترین طراحی در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
.
این هم دشمن جدیدی به نام Jovo.. به نظر خیلی عصبانی میآد..!.
داستان بازی به صورت همزمان بین کریس و لئون جلو می رود. لئون کندی در امریکا و کریس ردفلد در چین.
.
WOW!
واقعا خوشحالی از خودمان در میکنیم:31:
خیلی منتظرم بودم دیگه یواش یواش داشتم نا امید میشدم!
از تریلر و اسکرین شاتها هم معلومه که تغییرات نسبتا زیادی نسبت به نسخه قبل کرده!
زامبی ها هم اون شکلی شدن که بعد شماره 3 آرزوش بدلم مونده بود:31:
خلاصه بی صبرانه منتظرم... تبریک به دوستداران رزیدنت اویل...
خبر بسیار امیدوار کننده ایه!همین که برای این عنوان این مدت زمان کار و نیرو استفاده شده باشه نصف مسیر خوش درخشیدن رو طی کرده...البته امیدوارم!نقل قول:
با توجه به گزارش Andriasang سازندگان کپکام سال هاست به طور مخفیانه کار بر روی RE6 را با بزرگ ترین و بهترین تیم این سری بازی در تاریخچه خود آغاز کرده اند. تعداد کارکنان پایه و اصلی پروژه ۱۵۰ نفر می باشد اما با مجموع دست اند کاران این عدد به ۶۰۰ نفر نیز ارتقا پیدا می کند.
خوب خوشحالیم که اشلی هم به بازی برگشته و اینجا این موضوع رو تائید کرده :
من خیلی بیشتر خوشحال میشدم که شری باشه چون از دارکساید کرونیکل که البته همون داستان ۲ رو نشون میداد خبری ازش نیست :41:
جای خالی کلر هم به شدت توی سری های جدید اویل احساس میشه - چون یکی از کاراکتر هایی که شخصیت اویل رو تشکیل داده کلر هست که خیلی وقته ازش خبری نیست :41: هر چی باشه خواهر کریس هستش و از بازماندگان راکون سیتی و البته یکی از کاراکتر های اصلی شماره ۲ که موجب محبوبیت بیشتر اویل شد .
اینکه داستان بازی رو به صورت همزمان با دو کاراکتر در دو جای مختلف پیش میبریم اصلا به نظر من جالب نیست ! فکر کنید که دارید با لیون میری جلو یک دفعه یک کات سین و بعدش کریس :2: گند زده میشه به حال و هوای آدم !
البته استفاده از ماجینی ها و پلاگاها در اویل های ۴ به بعد یک اتفاق خیلی بد محصوب میشه - تمام اصالت اویل به اینه که با زامبی ها سر و کار داشته باش - با دشمنانی که سازمانیافته عمل نمیکنند حالا هر چه قدر هم که میخواند باهوش باشند .
اینم واسه اونایی که هنوز تَبِ این بازی رو دارن و از این خبر غافل شدن;)
Resident Evil: Retribution
بلاخره اولین فیلم سینمایی که بیشترین شباهت چه از لحاظ شخصیت پردازی و چه از لحاظ داستانی به سری بازیهای رزیدنت اویل را دارا میباشد قرار هست در تاریخ 14 September 2012 در آمریکا اکران شود.کارگردان این فیلم باز هم بر عهده ی Paul W. S. Anderson خواهد بود.همچنین گفته شده داستان فیلم در هماهنگی با شماره ی 6 از سری بازیهای رزیدنت اویل میباشد و شباهتهایی نیز به هم خواهن داشت.از جمله نقش آفرینان این فیلم می توان به Milla Jovovich, Sienna Guillory and Michelle Rodriguez و Johann Urbدر نقش Leon S. Kennedy اشاره کرد.البته وسکر و کریس رو هم به این افراد اضافه کنید!ا
لینک تریلر فیلم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :(همین اولش بگم فیلم فوق تخیلی تا به اینجای کار مراحل ساختش پیش رفته و البته این فقط یه تریلرـــه پس زود قضاوت نکنید و شروع به تخریبش کنین!)
منبع:IMDB
+
اینجور که بوش میاد امسال,سال رزیدنت اویل و بایوهازارد هست که فَن هاشون رو متحد کنن مثل گذشته...
من تریلر فیلمش رو دیده بودم ، یعنی ترکونده مخصوصا وقتی که ایدا هم هستش :31:نقل قول:
فقط اون دختره مگه تو سری اولش نمرده بود !!!! اینجا چه میکنه ؟