کاملا درست میگی :46:نقل قول:
والا من زیاد اهل تلقین نیستم
الان هم که باک ماشین پدرم رسیده به 20-30 لیتر مصرف رو کامپیوتر سفری رو 13 میزنه ! البته با رانندگی پرشتاب
اما برای بدست آوردن دقیقش باید خالی شه دوباره بزنم یه ضرب و تقسیم مشخص میکنه :46: اگه کامپیوتر درست بگه کاهش مصرف 1.5 -2 لیتر نسبت به قبل پیش آمده با همون سبک رانندگی ( جوان نه پیر)
البته تو مسیر به ترافیک نخوردیم ولی پرشتاب من میرونم کلا باک های قبلی هم ترافیک نداشته ولی با اون رانندگی 14-15 بوده مصرف رو کامپیتور !
در مورد شتاب هم چون یه زمان تو هوای گرم تست میشه یه بارم تو هوای سرد نمیشه زیاد دقیق تصمیم گرفت
اما پریشب که رفته بودیم مهمونی تو مسیر همت رفت و برگشت افزایش شتاب قابل حس بود اما بازم میگم ممکنه بخاطره هوا بوده باشه حتی . هم اکسیژن موجد و هم خنک بودن هوای ورودی !
اما برای نتیجه گیری کلی میشه با یه 206 تیپ 5 که حداقل 10 هزار تا رفته باشه و راننده باهاش زندگی کرده باشه !
پستی و بلندی هاش رو چشیده باشه و بره این بنزین رو بزنه حالا میتونه تفاوت رو احساس کنه :46:
زمانی که من 206 داشتم هر بنزینی که میزدم واقعا به طور کامل خود ماشین نشون میداد کیفیت بنزین در چه سطحی هست هم از نظر شتابی هم مصرف :46:
همونطور که گفتم وقتی 110 اسب بخار بشه 100 اسب سریع متوجه مشید ولی 260 اسب بشه 250 نه متوجه نمیشید مگر اینکه با یه ماشین 260 اسبی با بنزین اروپایی تو شهری هم سطح دریا رانندگی کرده باشید و حالا بیاید اینجا این بنزین بی کیفیت رو بزنید !
در مورد این بنزین هم گفتن همون 5 شنبه بوده فقط و اصلی بعد عید هست !
جایگاه 203 بابایی هم اولین جایگاه بوده که بهش رسیده این بنزین که گمون نمیکنم دیگه داشته باشه !