نقل قول:
دو روز پیش نوبت به خودم رسید تا عزمم رو برای خرید تلویزیون LED جزم کنم و بخاطر اختلاف قیمت حدود 250 هزار تومنی بین مدلهای مشابه سونی و سامسونگ و با این توجیه که دوستم بد شانسی آورده و اون تلویزیون خراب فقط یه اتفاق در خط تولید سامسونگ بوده، بنده هم یه مدل 40 اینچ LED اسمارت سری پنج سامسونگ که محض اطمینان گارانتی هم داشت رو خریدم. شب با کلی شوق ذوق و بعد از کلی صرف وقت برای نصب پایه تلویزون، اونو روشن کردم و به همراه خانواده منتظر تماشای تصاویر با کیفیت بودم که در کمال تعجب دیدم نیمه بالای صفحه تلویزیون رنگش تیره تر از پایین صفحه هست و نمیتونه تغییر تصاویر پخش شده رو با سرعت دنبال کنه سایه ای از تصویر قبلی تا چند ثانیه روی صفحه میموند. جالب اینجاست که تلویزون رو توی مغازه تست کردم و هیچ مشکلی نداشت، اما ظاهراً عمر تلویزیونهای اسمارت سری پنج سامسونگ بین 3 دقیقه تا سه روز هست. در هر حال بنده شانس داشتم که دستگاهم گارانتی داشت و البته بعدش فروشنده رو قانع کردم که با پرداخت ما به التفاوت، یه مدل 40 اینچی سونی رو بخرم. اما با روانی قضیه و وقتی که بابت این موضوع تلف شد سر جاشه.
نقل قول:
در پاسخ به اين دوست عزيز بايد بگم :لعنت به هر چي مدل سامسونگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
منم همين در دسر گير كردم بعد از چند ماه استفاده تصوير بالا سايه ميشد و بعد ميرفت .فروشنده نامرد گارانتي رو تو سيستم سام سرويس ثبت نكرده حالا من موندم و فروشنده و تلويزيون خراب چند ماهه كه دردسر دارم مدلشم 40D5950
من توصيه ميكنم هيچ كس سامسونگ نخره
وقتی تلویزیون سامسونگ با گارانتی خریداری میکنید باید با سام سرویس برای نصب رایگان (دیواری یا روی میزی) تماس بگیرید...باید تا حضور نصاب شرکت صبر کنید تا توسط خود وی کارتن باز شود و پایه و..نصب شود.