دوستان انقدر پیشنهاد دادن من بالاخره نفهمیدم کدوم مدل رو بخرم!
Printable View
دوستان انقدر پیشنهاد دادن من بالاخره نفهمیدم کدوم مدل رو بخرم!
هر کدوم رو که دل خودت باهاشه بگیر مثلا من دلم پیش لنووy570 هست ودلم اصلا راضی نمیشه چیز دیگه بگیرم.:20:نقل قول:
دوستان بين اين چند مدل کدوم رو انتخاب کنم که با شرايط من بهتر باشه
شرايطمم اينا هست
شرايطمم اينا هستن:
صفحه نمايشگر بهتر و درصورت وجود بزرگتر
سي پي يو و رم عالي و قدرتمند نسبت به پولي که در نظر گرفتن
کارت گرافيک هم خوب باشه عيبي نداره
بلوري پلير داشته باشه چه بهتر البته زيادم مهم نيست اگه بيخودي کلي هزينه فقط بخاطر بلوري پليرش بياره بالا
رزوليشن تصويرش 1080 باشه و بتونه راحت فيلمهاي اچ دي و بلوري رو باز کنه يعني قدرتش زياد باشه تا راحت باشها کار کنه
البته گارت گرافيکش هم طوري باشه که اگه بعدا خواستم کارت اکگسترنال --- بهش وصل کنم قدرتش تا باز کردن کانالهاي اچ ديش عالي باشه و سختي نکشه تو بازکردنش
وضعيت اينترنتش خوب باشه يعني واي فاي و .... اون که مربوط به اينترنت ميشه
خلاصه نسبت به پولي که در نظر گرفتم بهترين باشه و مثلا موقع کار کردن با نرم افزارهاي سنگيني مثل فتوشاپ و ... کم نياره
کيفيت صداي خروجيش هم که به هدفن يا اسپيکر ميبرم نيز بهتر باشه چه بهتر
خلاصه من بيشتر روز با اين لب تاپ يا فيلم خواهم ديدي يا تو اينترنت خواهم بود و ميخوام راحت بکشه
عمر باطريش هم بيشتر باشه چه بهتر
البته خروجي hdmi خوبي داشته باشه تا موقع نگاه کردن فيلم به مشکل نخوره چون بيشتر مواقع بوسيله پورتش وصلش ميکنم به الي سي دي و از اونجا کارمو ميکنم
البته حد پولمو تغير دادم ميتونه بين 1 تا 1.800 هزار تومن باشه
درضمن ممنون ميشم قيمت به روز اينارو هم برام بنويسيد که ديگه خيلي واجبه و تقريبا بايد تا عصر سفارش لبتاپمو بدم يعني از بين اينا يکيشو انتخاب کنم
البته بينشون سوني يکم قيمتش بالاست ولي خب اگه به دردم ميخوره عيبي نداره ولي خب بهرت هست دوستان برام يه الويت بندي بين اينايي که ميکنم بنويسم تا بدونم نسبت به الويت بندي تصميم بگيرم
چون سونيش 3d هشت
Sony VAIO F215FX-3D
dell inspiron 5110
hp dv6 6190
asus n43 sl
asus n55 f
HP Pavilion DV6-6B
Dell XPS L502X-Touch
Dell Inspiron 5110-U
HP Pavilion DV6-6180
Dell XPS L502-K
HP Pavilion G6-i7
Acer Aspire 5750 i7
Lenovo G570 i7 ATi
ASUS K53SJ
ASUS K43SV
ميخوام نسبت به الويت بندي که شماها انجام ميديد بين اينا انتخابمو بکنم
درضمن قيمت بروز همه اين لب تاپها هم يادتون نره
دستتون طلا
دوستان باید تا عصر لب تاپمو انتخاب کنم از بین لب تاپهایی که در پست قبلی ذکر کردم
ممنون میشم راهنماییم کنید و قیمت بروزشون رو بگید.
بهت پیشنهاد میکنک که دل نگیری...
لب تاپ من 6050 hp هست..
موقع خرید asus میخواستم بگیرم که نظرم عوض شد...
سونی یه کلاس خاصی داره اما من به جای تو بودم 6180 یا سونی میگرفتم
دوست گرامی اینجا دیگه دیدید.نقل قول:
هیشکی با دل موافق نیست.
حتی سری xps هم بیخیالش شو.
راجع به لنووهه y570 رو بزار. خیلی قویه. ولی فول اچ دی نیست. 1400$
راجع به ایسر 5750 بگم: پرفومانس تقریبا خوبی داره اما اصلا به پای لنوو y570 نمیرسه اصلا. بدنه و زیبایی هم اصلا قابل مقایسه نیستن. در حالی که تفاوت قیمت چدانی ندارن( بیشتر از لنوو گرون شده و الان تفاوتی کمی دارن)
ایسر به Acer Aspire Timeline X 5830TG فکر کن. 1450$. خیلی بهتر از 5750 است.
در ضمن 5750 دیگه تولید نمیشه داره 5752 جاشو میگیره که چندان هم تفاوتی ندارن و کمی پردازنده بهتری دارن.
با asus k53sj هم کار کردم. کلی هم بازی کردم! باهاش pes2012 2011 , fifa بازی کردم. فیلم دیدم. با cori i5 2410m , gf540. و با ایسر 4750 14 اینچ دقیقا همین مشخصات ولی نمیدونم چرا تو همین بازیهای سبک و با تنظیمات مشابه به طور کاملا محسوسی ضعیفتر بود و صفحه نمایشش هم یک نمونه 1366.768 کاملا بی کیفیته. در عین حال ظاهر خیلی بهتر و کیفیت بهتر و بدنه بهتری داره.
VPC F226FX/B حدود دو میلیون.
f224 هم هست 300 تومن ارزونتره. 224 رو که دیدم از لحاظ کیفیت صفحه نمایش و پرفومتنس شک نکن بسیار با کیفیته. از لحاظ ابعادش انگار مشکل ندارید. میمونه وزنش! واسه جابجایی بهش اهمیت بده.
بعد شما میفرمایید که با تلوزیون میخواید فیلم ببینید. در این صورت راحت میتونید از رزولوشن فول اچ دی لپتاپ بگزرید و یه لپتاپ اچ دی با وزن کمتر بگیرید.(چیزی مثل asus u41sv) در غیر اینصورت توصیه میکنم حتما فول بگیرید. خودمم این مشکلو داشتم. شمام مطمئن باش مانیتور یا ال سی دیتون فول اچ دیه.
hp dv6190 همین الان دستمه! تفاوتهای خیلی کمه با لنوو وای570 داره:
بیشتر داغ میکنه.فنش بیشتر صدا میده( یعنی خارج از تحمل من!) . بدنه بهتر داره و زیباتره. صفحه نمایشش روشنایی بهتری داره منتها در کل کیفیتش واقعا کمتره. تا حدی گرونتره. در اجرای بازیها و پرفومانس هم هیچی بیشتر از لنووهه نداره. بماند که لنوو رو میتونی با sdd بگیری و کلی کاراییش میره بالاتر.
در کل بین این دوتا همیشه بحث زیاده و لی دوتاشو کنار هم نگیری دستت انتخاب سخته و تفاوتها کم( شایدم زیادن! )
اگه میخوای با مانیتور بزرگ فیلم ببینی میتونی یه لپتاپ سبک و نازک و با کارایی خوب مثل asus u41sv هم انتخاب کنی( با ویژگیهای منحصر به فردش و در عین حال قیمت حیلی مناسب)
شمام خوب فکراتو نکردی. مخصوصا تو قسمت فول اچ دی بودن یا نبودن. تفاوت خیلی زیاده! بحث از چندین اینچ و چند کیلو اضافه یا کم شدنه!
راجع به مدلهای دیگه هیچ اطلاعی ندارم نظری نمیدم. خودم با این مدلها که گفتم خیلی کار کردم.
Sony VAIO F215FX-3D
آخر هر کدام را انتخاب کردی بگو ؟؟نقل قول:
JafarActive
البته من بیشتر بر ای کارهای مثل برنامه نویسی و طراحی سایت اینجور چیزا می خواهم
راستی دوستان این مدل Gaming GE620 شرکت msi چه جوری هست؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟