راستي اگه كسي با چيزي كه تو پست قبل نوشتم مشكل داره اين آموزش تصويريشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
راستي اگه كسي با چيزي كه تو پست قبل نوشتم مشكل داره اين آموزش تصويريشه :
دانلود شد ولي اجرا نشد آخه آدم عاقل توي روز روشن مردم رو ميذاري سر كار؟
سلام
من نميدونم شما همون bababarghi قديمي هستين ؟ اون كه اين طوري حرف نميزد و حتي يادمه از نسخه قبليش خيلي راضي بود . خيلي با مرام بود ...نقل قول:
دانلود شد ولي اجرا نشد آخه آدم عاقل توي روز روشن مردم رو ميذاري سر كار؟
من نميدونم شما چه خصومتي با من دارين . شايدم منو ميشناسي ولي من نه . به هر حال شما چند تا پست بيهدوده و بي هدف و با لحني بد دادين كه من جوابتونو ندادم و نميدم چون دوست ندارم بحث به حاشيه كشيده بشه . فقط يه چيزيو بفهم كه يه بار نظرتو دادي و بعد به سلامت . اگه نظرت مفيد بود ميتوني كاملش كني و با پستاي بعدي ادامش بدي ولي وقتي هيچ نظر و دليل منطقي اي نداري بهتره كه الكي پست نديو جو درست نكني
دوست من اين قسمتي كه روزنامه هارو دانلود ميكنه (فقط)نقل قول:
كساني كه كل برنامه ها رو يعني برنامه ي اصلي و 6 قسمت ديگرو ميخوان ميتونن از اين جا دانكود كنند
كه شما نوشتي برنامه اصلي
لينك همين قسمتو ميخواستم نه 6 قسمت ديگه
اگه لطف كني ممنون ميشم
كل برنامه رو گرفتم و ديگه لازم نيست شما زحمت بكشين
فوق العاده ممنون بابت نرم افزار جالبتون
سلام دوست عزیز بهتره اینجا درست صحبت کنی در اینجا جای اینجور حرف زدن نیست.نقل قول:
نوشته شده توسط bababarghi40000w
اگه دوست نداری مشکل از سلیقت هست.
برنامش واقعا عالیه
سعیید جون ایول
نقل قول:
كل برنامه رو گرفتم و ديگه لازم نيست شما زحمت بكشين
فوق العاده ممنون بابت نرم افزار جالبتون
jasmin و renjer_babi جان خيلي ممنون كه هم وقت گزاشتين برنامرو گرفتين و هم نظرتونو اعلام كردين. حدود 157 نفر دانلود كردن ولي نظرا انقدر كمه ! . از شما و همه كساني كه دانلود كردند و مخصوصا نظر و پيشنهادشونو گفتن يا ميگن ممنونم.نقل قول:
سلام دوست عزیز بهتره اینجا درست صحبت کنی در اینجا جای اینجور حرف زدن نیست.
اگه دوست نداری مشکل از سلیقت هست.
برنامش واقعا عالیه
سعیید جون ایول
منتظر نظرات و پيشنهاداتت بقيه هستم
راستي يه پيشنهاد : علاقه مندان به كامپيوتر ويژه نامه ي كليك رو حتما حتما دانلود كنين.ويژه نامه ي يكشنبه هاي جام جم است و حجم صفحاتشم خيلي كمه .
سعید جان این کاری که تو گفتی من قبلا کردم ( موقع نصب ویندوز ) ، مشکل از اون نیستنقل قول:
نوشته شده توسط saeed666
دقيقا يكي از دلايلي كه من برنامه شمارو دانلود كردم همين بودنقل قول:
علاقه مندان به كامپيوتر ويژه نامه ي كليك رو حتما حتما دانلود كنين.ويژه نامه ي يكشنبه هاي جام جم است و حجم صفحاتشم خيلي كمه .
يه پيشنهاد هم دارم براتون:
هر روزنامه رو ما ميتونيم صفحاتشو جداگونه دانلود كنيم
حالا شما ميتونيد يه گزينه هم بزاريد كه همه صفحات اون روزنامه را مثلا كل كليك رو يكجا دريافت كنيم
چون اينجوري يه كم زحمتش زياده كه ما واسه گرفتن هر صفحه چند بار كليك كنيم( تنبلي رو ميبيني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
مطمين بودم شما اين كارو كردي ولي براي تكرار گفتم . میدونم که شما استادی . جدي نميدونم چرا برا شما اينجوريه . من خودم 3 تا ويندوز دارم : يكي مديا سنتر كه ويندوز اصليمه . يكي اولين نسخه ي ويندوز xp و یکی دیگه xp sp2 . رو اون دو تا ویندوز فرعیام این کارو کردم درست شد . به نظرم یه بار انگلیسیش کنین دوباره فارسی شاید درست شه . اگه اون تیک چند کاربره پایینش بزننین شاید بهتر باشه . ولی فکر نکنم بازم در استفاده از برنامه مشکلی باشه . چون اونجوری که من دیدم بیشتر دکمه ها این طوری بودن و نام روزنامه ها خوانا بود .نقل قول:
سعید جان این کاری که تو گفتی من قبلا کردم ( موقع نصب ویندوز ) ، مشکل از اون نیست
ممنون
ممنون از پيشنهادتون . تو نسخه ي قبليم بچه ها همه همين پيشنهادو دادن ولي ميدونيد چرا اين كارو نميكنم : به خاطر اينه كه كاري كردم كه خود برنامه به اينترنت وصل نشه و برا كسي شكي به وجود نياد . اگه دقت كننين مي بينين كه موقعي كه مي خواين يه روزنامرو دانلود كنين صفحه ي دانلود ويندوز باز ميشه و در واقع برنامه به ويندوز دستور ميده كه فايلو دانلود كنه ولي اگه خود برنامه روزنامه ها رو دانلود كنه اين قابليت رو ميشه بهش اضافه كرد . حالا اگه كسي شك نكنه تو نسخه ي بعدي اين كارو انجام بدم . كسي شك ميكنه ؟!!!!!نقل قول:
يه پيشنهاد هم دارم براتون:
هر روزنامه رو ما ميتونيم صفحاتشو جداگونه دانلود كنيم
حالا شما ميتونيد يه گزينه هم بزاريد كه همه صفحات اون روزنامه را مثلا كل كليك رو يكجا دريافت كنيم
چون اينجوري يه كم زحمتش زياده كه ما واسه گرفتن هر صفحه چند بار كليك كنيم( تنبلي رو ميبيني )
ممنون