نقل قول:
حالت واقعی یعنی یه بنچ مارک مثل Google VP8 یا بازی Dirt3 که برای پردازنده های هر دو شرکت بهینه شدن !
عجب واقعیتی!؟:31:
اینا رو بین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حالت cpu bond بازی Dirt3 هست:
اینم Gpu bond هست. که کارت گرافیک یکم محدود کرده.
این بازی واسه 6 هسته بهینه شده. اما میبینی که 2500K بازم سره. این بازی واسه AMD هست. دیگه چی هست؟
Dirt3 که بهینه شدس اوضاع اینه. وای به حال بقیه بازیها.
دوستان چون بقیه بازیها و نرم افزارها مجازی هستن، اونا رو بازی نکنید چون حیفه 2 هسته الکی بیکار بمونه. چه کاریه. بیکاری منجر به اعتیاد میشه ها:31:
نقل قول:
الان این مثال چه ربطی به بحث ما داشت ؟! شما میای هسته پردازنده رو با سیلندر ماشین مقایسه میکنی ؟!!
مثال به این سادگی. پیچیده بود. منظورم واضح نبود؟ واسه انجمن گیاه شناسی و کشاورزی و باغبانی این مثال رو میزدم متوجه میشدن.:31:
نمیخواستم وارد بحث بشم. اینقدر شما شیوا صحبت میکنید. آدم قلقلکش میگره بیاد جواب بده. اما اینو ببینید:
4 ماژول که هر ماژول از 2 هسته اینتیجر تشکیل شده. میشه 8 هسته اینتیجر.
نقل قول:
بله بحث قیمت هم باشه 8120 رو میشه با 200 دلار خرید ولی 2600K رو حداقل با 390 دلار ! . شما ببخشید دیگه ...
استاد تو کدوم وضعیت واقعی :31: 8120 همتراز 2600K هست؟ بخدا دیگه اینجور مقایسه ندیده بودم تا حالا.
8120 رو هم قیمت با 2500 گذاشتن. آیا اینا اصلا در حد همن؟ هر دو 209 دلار
نقل قول:
داداش مگه من تند حرف زدم که خودمو کنترل کنم ؟ دعوا که نداریم داریم بحث میکنیم دیگه !
نه خداییش:31:
اما مشخصه که یکم پشت کامپیوتر راحت نیستی. :31:
نقل قول:
خریدار عادی از اینجا میفهمه یه کارت رفرنسه که شبیه کارت رفرنس خود AMD باشه ! یا حداقل کلاک هاش دستکاری نشده باشن. خیلی سخته فهمیدن همچین چیزی ؟!
بنده خدا. کاربر عادی اصلا نمیدونه کارت گرافیک چه شکلی هست. مثلا ازش بپرس میگی کارتم مثلا 1 گیگ هست. انتظارهایی دارید شما؟!! بله عده ی بسیار معدودی هستن که این چیزا رو متوجه میشن. اما نه همه.
نقل قول:
من بازم نمیدونم شما چرا همش حرف خودت رو تکرار میکنی که این کارت سری اورکلاک بهتر نیست ؟
کسی نگفته بهتر نیست ! ولی وقتی اورکلاک نمیکنی ! ارزون ترین کارت رفنس بهتره . شما هم وقتی میای حرفای منو نقل قول کنی اون قسمتش که به نفع حرفای شماس نقل قول نکن . آخر حرفام توی پست های قبلی گفتم منظورم کارت های اورکلاک شده یا سری اورکلاک نیست !!
تا صبح هم بحث کنیم. باز سر خونه اول هستیم. :41:
دوستان برید هر چی میخواید بخرید. ارزان. رفرنس. با فرکانس مرجع....:31: هر کی بلد نبود زنگ بزنه رفیق ما 7/24 هست. یه کار دیگه هم میشه کرد. پولاتونو بدید واستون میخریم پست کنیم. تظمینی.:31: