این هم قیمت زده 475 تومن!!!نقل قول:
می ارزه الان با این قیمت؟!
پایین نمیاد؟!
خیلی خوشگله :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این هم قیمت زده 475 تومن!!!نقل قول:
می ارزه الان با این قیمت؟!
پایین نمیاد؟!
خیلی خوشگله :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلاره لامصبه!:دینقل قول:
وگرنه 420-430بود:(
مشکلی نیــست! نمایندگی سامسونگ 3 تا ایستگاه بالاتر از منزل ماست :دینقل قول:
شما مدل رو انتخاب کن ، من میرم براتون میــخرم .... همونجا تستش میکنم خودم. آکبند بودنش هم خیالتون راحت.
براتون پست میکنم.
(هر گوشی که خواستین به من بگین! در خدمتم.)
البته هزینه پست پای خودتون :27:
سلام مجدد دوستان
دوباره تصمیم برای خرید گوشی جدی شده
و احتمالا پس فردا خودم تهران باشم :دی
تا حدود 450 تومن گوشی اگه میشه معرفی کنین
همچنان برای مادرم هست ، تاچ باشه ، صفحه نسبتا بزرگی داشته باشه ، آندروید هم باشه که چه بهتر ، سامسونگ هم نباشه :دی
مرسی :11:
Sony(ericsson) NeoV And Rayنقل قول:
سلام مجدد دوستان
دوباره تصمیم برای خرید گوشی جدی شده
و احتمالا پس فردا خودم تهران باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حدود 450 تومن گوشی اگه میشه معرفی کنین
همچنان برای مادرم هست ، تاچ باشه ، صفحه نسبتا بزرگی داشته باشه ، آندروید هم باشه که چه بهتر ، سامسونگ هم نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم قیمتاشون همین حدودا باشه . صفحه بزرگتر Neov قشنگی بیشتر و صفحه با کیفیت Ray بقیه خواصشون مثل همه:31:
به غیر از این 2 تا چیزه دیگه ای هم پیشنهاد میشهنقل قول:
اگه دوستان لطف کنن و قیمت HTC HD7 pro و Sony Xperia Pro رو هم لطف کنن ممنون میشم
به نظرم از برند سامسونگ انتخاب کن درایورجان :دینقل قول:
برندهای دیگه بازار قاراشمیشی داره :41:
از برندهای دیگه هم انتخاب میکنی حداقل ببین گارانتیش اینا مال کجاست! خیــلی اوضاع خرابه تهران :دی
اگه با قیمت تا 400 میخواید نظر من xperia mini هست 355 تومنه قیمتش با گارانتی اصلی کامتل
با این پول بهترین گوشی که میشه خرید سامسونگ wave هست
سیستم عاملش بادا هست و سخت افزار فوقوالعاده و ظاهر بسیار عالی همه اینها در کنار قیمت بسیار مناسبش
من به شما پیشنهاد میکنم حتما ببینید این گوشی رو
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
نقل قول:
اخه دوست من این سیستم عامل که نمیشه به راحتی براش برنامه پیدا کرد - من الان چندتا از دوستام این گوشی رو دارن بله گوشی خوبی هست و ظاهر خوبی هم داره اما همشون مشکل برنامه دارن -
شما اگه جایی رو میشناسی که میشه برای بادا انواع دیکشنری و....... رو به راحتی دانلود کرد به منم بگو - چون دوستام واقعا بش نیاز دارن