-
ولی من فکر نمی کنم این مساله ربطی به کش آیکون داشته باشه . آیکون های سیستمی شما بدون مشکل لود میشن ؟ میشه یه عکس از برنامه هایی که با Startup لود میشن رو بذارید . من خودم فقط با آیکون نرم افزار ASUS EPU مشکل دارم که اونم هر 1000 بار یکی اینجوری میشه ! البته اونم اما داره ، هر وقت ویندوز بنابه شرایطی ، بصورت صحیح شاوت دان نشه و مجبور بشم بصورت دستی یا ... ریست کنم در ریست بعدی آیکون برنامه لود نمیشد !
من احتمال میدم این موضوع به نحوه خاموش شدن ویندوز و سرویس ها یا پروسس هایی که به هنگام خاموش شدن فعال هستن ربط داره .
وقتی شما ویندوز رو خاموش میکنین به هنگام خاموش شدن ویندوز پیغامی مبنی بر Log Off کردن یه برنامه میده ؟؟ کارت گرافیک شما Nvidia هست ؟
در ضمن امضاتونم خیلی عالیه :( کم زندگی کن ، ناز یا عالی زندگی کن ، اما مثله یه انسان زندگی کن )
-
[QUOTE=shalineh;6752526]بله. مرسی. ظاهرا که فعلا درست شده. دو بار سیستم رو ریست کردم و هر دو بار تمام آیکونها رو لود کرد. البته Icon Cache رو بر روی Large ست کردم.
اگر کار نکرد دوباره مزاحم خواهم شد. :11:
یه سوال دیگه:
این کار ها رو ( Rebuild Icon Cache و Change System Icon Cache ) رو چه جوری میشه بدون نصب این نرم افزار و بصورت دستی تغییر داد؟
اگرازطریق رجیستری بخواین پیش برین طبق پست پایین برین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
از دوستان عزیزی که سعی در یاری رساندن به من داشتند ممنونم.
ولی علیرغم تمام راه حل های گفته شده ، هیچکدام کارساز نشد و فقط بصورت مقطعی مشکل رو حل میکردند.
اما بالاخره عاقبت جوینده یابنده بود. :20:
برای حل دائمی این مشکل کافیست فایل زیر را از مسیر گفته شده حذف و سیستم را ریست کنید.
این کار علاوه بر حل مشکل سیستم ترای (Notification Area) ،مشکل Missing Icons رو هم حل میکنه. یعنی وقتی گاهی آیکون فایلها بصورت ناشناخته در میاد . مثلا شما ممکن است فایلهای HTML را بصورت دیفالت توسط فایرفاکس باز میکنید. اما بعد از مدتی می بینید که آیکون این فایلها بصورت Unknown در آمده است و ویندوز قادر به شناسایی برنامه دیفالت این نوع فایلها نیست.
کد:
WinDrive:\Users\User-Name\AppData\Local\IconCache.db
-
خب ، شالینه جان ، این روش ، همون روشی هست که در پست 20 بهش اشاره شده ! این روش رو انجام نداده بودی ؟
بعد از اینکه اون فایل رو حذف کنین ، ویندوز دوباره همون فایل رو میسازه و کش آیکون ها داخلش ذخیره میشه .
برای اینکه دستی اینکارو انجام ندی ، روی فایل زیر راست کلیک کن و Run as administrator رو بزن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی باز میگم ربطی به این کار نداره !