البته باگ ها همچین هم جزئی نیستن ها : دینقل قول:
مطمئنا باگ های جزئی داره ولی همینش هم بی نظیره
ما با بچه ها آنلاین میزنیم فقط میخندیم به باگ های قشنگ بازی : دی
Printable View
البته باگ ها همچین هم جزئی نیستن ها : دینقل قول:
مطمئنا باگ های جزئی داره ولی همینش هم بی نظیره
ما با بچه ها آنلاین میزنیم فقط میخندیم به باگ های قشنگ بازی : دی
در برابر تعداد چلنج هایی که در بازی اتفاق میفته جزیین : دینقل قول:
البته باگ ها همچین هم جزئی نیستن ها : دی
این همه کانفلیکت تو بازی رخ میده خب تو هر بازی چندتاش درست از آب درنیاد ب چیز پسر نداشتت: دی کلا فوتبال یکی از پر برخوردترین ورزش هاست و تصمیم eaها که فیزیک ریل تایم رو به این بازی آوردن یه تصمیم ریسکی و جاه طلبانه بود.
بازیها نکات زیادی از هم میگیرن حتی استودیو های رقیب حالا چه برسه به اینکه همه اینا مال EA هستننقل قول:
دوست عزیز من تا چند سال پیش که وقت آزاد زیاد داشتم هرسال چندعنوان ورزشی بازی می کردم از NHL و NFL Madden و Tiger Woods PGA Tour تا خدا بیامرز NBA Live،
الان زیاد حضور ذهن ندارم ولی اکثر امکانات مثل ادیت و شخصیت سازی ،انیمش های در طول بازی،برخوردهای فیزیکی تا AI انعطاف پذیر اینها همه قبل از فیفا تو اون بازی ها بکار رفته بود،حتی امسال هم که فیفا یه سری اسلایدبار داره واسه تنظیم یه تیم مثل دقت پاسکاریشون و کار تیمی این از NHL اومده.
بعضی چیزا رو صبر میکنن ببینن تو بازی های دیگه چطور جواب میده و بعد اضافه کنن
+
در ضمن این بازیا مال همه مال خود EA هست و تکنولوژی که یکسال تو یکی وارد بشه مطمئنا تو بازی های دیگش هم میاد
تنها دلیل اینکه یکم طول میکشه سازگار کردن اون بازی بازیه
تیم سازنده فیفا می گفت موتور فیزیک جدید رو دارن دو ساله روش کار میکنن ... کلا ساختن فوتبال خیلی فرق میکنه.
تعداد بازیکن بیشتر ... سیستم های بیشتر ... استراتژی های بیشتر ... حرکات بیشتر
فیفا از 2007 نسخه نسل بعد خودش رو منتشر کرد ... فکر نمی کنم بازی های ورزشی دیگه EA زودتر از اون نسخه نکست جن زده باشن
+
کلا اینکه میگی فقط برا ما شاهکاره حرف اشتباهی هست چون سه سال هست که فیفا پشت سر هم داره جایزه های زیادی به عنوان بهترین بازی ورزشی سال میگیره که اینم یعنی فقط برا ما شاهکار نیست..
Fifa 12 انتخاب میشه...
من فعلا با چلسی درگیرم...این رفیقم همش اونو برمیداره منم که مغرور باید ترکیبی اتخاذ کنم :31:
فقط FIFA 12 چون تقریبا همه پارامترهای لازم واسه یه بازی موفق ورزشی رو داره
سلام
ببین فیفا با من چکار کرد که کسی که تا چند سال پیش با طرفدارای فیفا درگیری لفظی پیدا میکرد حالا اومده به فیفا رای بده.
کونامی یه فکری بکن.
اصلا باید یه تایپیک برای ترک اعتیاد به فیفا 12 زد
من بیشتر بازی های روز رو دارم و دنبال میکنم ولی فقط فیفا فیفا فیفا فیفا... کور دارم شدم اینقدر فیفا بازی کردم واقعا چشام ضعیفتر شده نسبت به چند ماه پیش
هوش مصنوعی بالا
منجرمود فوقالعاده با اون سیستم ترنسفر واقعی و ...
با فیفا 12 افلاین اصلا احتیاجی به همبازی نداری چون یه فرا انسان به نام لجندری رو داره که یک شبه انسانه مخصوصا تو فیفا 12 و مطمئن باشید فیفا13 این لول پیشرفت عجیبی خواهد کرد {نسبت پیشرفت فیفا 12 به فیفا 11 و نسبت اعتراض ها و گلایه ها به سختی لجندری}
گرافیک فیفارو که هیچوقت نپسندیدم با اینحال تو ژانر خودش بی رقیبه
گیم پلی فیفا اصلا نیازی به تعریف نداره کافی به فوتبال علاقه مند باشی اونوقت دیگه به فیفا اعتیاد شدید پیدا میکنی اونقدر وحشتناکه که هر موقع فوتبال واقعی بازی میکنم یا فوتبال واقعی از تی وی میبینم دوست دارم سریعا فیفا بازی کنم :31:
به امید رهایی سازندگان واقعی فیفا از شر کمپانی کثیفش
واسه فیفا بازی کردن باید عاشق فوتبال باشی
و البته یه حرفه ای تعریف از خود نباشه و لی با اینکه بازیم خوبه ولی هنوز هم حتی از نصق امکانات و دریبل های موجود تو بازی استفاده نمیکنم
فیفا بازی یه سال و دوسال نیست بازی قرن هاست:19:محتوای مخفی: ...
همه حرفات رو میشه قبول کرد الا ایننقل قول:
هوش مصنوعی بالا
هوش مصنوعی بازی یه چیزی تو مایه های متوسط رو به پائین هست
البته نه فقط فیفا ... pes هم همینطوریه و نه فقط این دو بازی کلا همه بازیا هوش مصنوعی همچی مالی ندارن
انتظار هم نمیره تو این نسل زیاد پیشرفت هوش مصنوعی داشته باشیم... اینقدری که همه به گرافیک علاقه دارن جایی برای این نمی مونه.
یه گرافیک میدن میشه بهترین بازی عمر طرف دیگه چرا خودشون رو اذیت کنن که هوش مصنوعی رو هم ارتقا بدن : دی
من کسی بودم که تا سال 2010 با طرفداران فیفا درگیری لفظی و حتی فیزیکی پیدا میکردم
ولی دیدم واقعا فیفا پیشرفت کرده
با همه ی احترامی که واسه هموطن های عزیز ساکر باز دارم ولی من هیچ وقت عاشق هیچکدوم نمیشم هر کدوم بهتر بود بازی میکنم
این چند ساله خیلیا از ساکر به فیفا هجرت کردند
من هم خوب موقعی هجرت کردم چون ساکر 10 خیلی هم بد نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فیفا هم ضعف هایی داره تو بعضی جاهاش مثلا هوش مصنوعیش که جای پیشرفت داره
ولی فعلا فیفا خیلی سره نسبت به ساکر:46: