بهت بابت جا انداختن این فرهنگ درست تبریک می گم :31:نقل قول:
اگه کاندید می شدی بهت رای میدادم :31:
Printable View
بهت بابت جا انداختن این فرهنگ درست تبریک می گم :31:نقل قول:
اگه کاندید می شدی بهت رای میدادم :31:
اون مورد اولی ک گفتی (انتخابا متنوع و کامل باشن) ،تو اسکایرم زیاد بش توجه نشده بود....!نقل قول:
حالا من زیاد بازی نکردم ولی فک کنم انتخابای سرنوشت سازش کم باشه(با توجه ب روند بازی میگم) ...
دقیقا!نقل قول:
به نظرم این بازی(در کمال زیباییش که عاشقشم) 4 ایراد داشتش:
1.داستان اصلی(نه فرعی) خیلی خوب نبود.(حماسی بود ولی تو یاد آدم نمیموند!)
2.باس فایت خفن و عالی نداشت.
3.موردی که شما گفتی
4.هوش مصنوعیشم چندتا مشکل داشت.
منم گفتم از نظر مولفه های نقش آفرینی مثل سیستم لول آپ و اسکیل ها و در کل یعنی پیشرفت کردن کارکتر قوی بودنقل قول:
اون مورد اولی ک گفتی (انتخابا متنوع و کامل باشن) ،تو اسکایرم زیاد بش توجه نشده بود....!
حالا من زیاد بازی نکردم ولی فک کنم انتخابای سرنوشت سازش کم باشه(با توجه ب روند بازی میگم) ...
جایی اشاره نکردم که از نظر انتخاب ها قوی بود و اتفاقا از این نظر مثلا بخوایم با بازی هایی مثل Dragon Age اونو مقایسه کنیم ضعف اون دیگه خیلی مشخصه و از این نظر نسبت به بازی های بایوور خیلی عقبه
ولی اسکایریم هرچی تو داستان اصلی کم گذاشته بود تو داستان های فرعی جبران کرد.تعدادشون هم زیاد و همه هم عالی.
هرکدوم برای من یه داستان جدید بود خیلی جالب.ولی کاش 4 تا تصمیم مهم تو این بازی میذاشتن فکر کنیم کنترل دسته خودمونه حداقل.
اين The Elder Scrolls V: Skyrim عجب چيزيه!
نه اشتب گرفتی:31:نقل قول:
نظر یو رو تایید کردم...
یو گفتی بازیه نقش آفرینی باید انتخابای قوی داشه باشه ...منم گفتم تو اسکایرم این مورد ضعیف بود:46:
سلام
من اصلا اهل rpg نیستم اما خوب اسکایریم یه چیزی بود که من و یه جورایی داره با rpg آشتی میده.
من اسکایریم رو زیاد نرفتم زیاد بازی نکردم برا همین نمیتونم نظر درستی بدم البته نمرات و اینا خودش میگه این شاهکار در چه سطحی هست!
ویچر 2 به نظر من خیلی عالی بود البته در این بین Dark Souls هم هست و شاهکار!
ویچر2 همراه گرالت رای دادیم به اون! : دی
به اسکاریم رای دادم (شرمنده گرالت:31:)