اما در مورد پيكسل سوخته يادت باشه كه هيچ فرقي نمي كنه كه ال جی یا سامسونگ یا مارک دیگه بگیری چون هر کدومشون تا 3 تا پیکسل سوخته رو گارانتی قبول نمی کنه. مي گن تا 3 تا استاندارد جهانيه...
Printable View
اما در مورد پيكسل سوخته يادت باشه كه هيچ فرقي نمي كنه كه ال جی یا سامسونگ یا مارک دیگه بگیری چون هر کدومشون تا 3 تا پیکسل سوخته رو گارانتی قبول نمی کنه. مي گن تا 3 تا استاندارد جهانيه...
اها نكته ديگه اي هم كه يادم رفت بگم اينه كه قيمتش هم از 290 تا 320 تومن تو بازار هست من تو ولي عصر ديروز هر دوتا قيمت رو ديدم!! اما دليلي هم كه سپيد فام رو بهت پيشنهاد كردم اينه كه كيفيتش عاليه و دو تا كابل براي اتصال به vga داره که باعث کیفیت بهتر می شه.
مانیتورهای فراسو به مراتب بهتر از الجی هستن دلیلش هم اینه که الجيها اغلب از چیپهای ضعيفتر از مشخصات اظهار شدشون استفاده میکنن ضمنا کیفیت ساختشون هم خیلی پائینه مطمئن باش افرادی که این الجیهارو بتون پیشنهاد میدن یه جورائی منافعشون با ماديران گره خورده!نقل قول:
نوشته شده توسط m654
اون مانیتور هم که بتون معرفی کردم تا 2هفته پیش قیمتش حول280بود بعد واسه راحتی مشتری والبته به خاطر فاصله زیاد با قیمتهای جهانی شرکت سامسونگ مجبورشون کرد قیمتها رو کاهش بدن
دوست عزيز اقاي m654 من هر دو تا مانيتور رو امتحان كردم در مورد كارايي و كيفيت تصوير ال جي بهتره شايد شما سري هاي ديگه رو ديده باشيد ولي سري سپيد فام خيلي خوبه دليلشم گفتم...در مورد منافع هم هر كسي اينجا پيشنهاد خودشو مي ده من يكي كه تازه خودم ال سي دي گرفتم و در جريانم خواستم كمكي كرده باشم و هيچ منفعتي هم ندارم....
خوب اگه امتحان کردی یه توضیحی بده که مثلا از نظر فنی چه تفاوتی با هم داشتن یا اینکه کجاها سامسونگ از الجی عقب بود(!)نقل قول:
نوشته شده توسط Broken way
ضمنا گمون کنم شما یه مانیتور دیگه رو میگی مطمئنی 1750N سامسرویس بود؟!
مرسي از همه
ايشاالله اگه بخدا اين مدل Samsung 1750N + DVI ميگيرم
يك سوال
اين مدل
Samsung 1750n Lcd
با اين
Samsung - Lcd 17" - N1540 (sam Service
فرق داره؟
ممکنه لینک مستقیم بدینقل قول:
نوشته شده توسط m654
این DVI اخر چیه؟
در مورد این چیزهای