آقا خیلی لطف کردیننقل قول:
خیلی راهنماییتون کمکم کرد
فقط یه چیز دیگه،این نرم افزارا فقط عکسارو کیفیتشونو میارن پایین تا حجم کمتری مصرف شه یا گزینه های دیگه ایم دارن
بازم خیلی ممنون
Printable View
آقا خیلی لطف کردیننقل قول:
خیلی راهنماییتون کمکم کرد
فقط یه چیز دیگه،این نرم افزارا فقط عکسارو کیفیتشونو میارن پایین تا حجم کمتری مصرف شه یا گزینه های دیگه ایم دارن
بازم خیلی ممنون
خواهش می کنم ، گزینه های دیگه هم دارن مثلا می تونید بنرهای تبلیغاتی و فلش ها رو بلاک کنیدنقل قول:
اینطوری هم سایت ها زودتر باز میشن هم تو مصرف حجم خیلی صرفه جویی میشه
نرم افزار cproxy به صورت چشمگیری عکس ها متن و ... کمپرس میکند و ترافیک شما رو تا 50% کمپرس میکند
به غیر از فایل های rar , zip
نقل قول:ممنون دوستاننقل قول:
اگه کسی لینک دانلود این برنامه سی پروکسیو داره که ف ی ل ت ر نیست لطف کنه بذاره،یا سایتی که برنامه رو واسه دانلود گذاشته(حالا ف ی ل ت ر یا نه)
آخه سرعت چیز پی ان من خیلی پایینه،و سایهایی که بعد یه ساعت واسم باز شد بدردنخور بود
بازم ممنون از همه زحمتکشان
از سایت اصلی خودش (سـی پـروکــسی دات کام) برنامه رو دانلود کنید البته در حالت فری برنامه محدودیت سرعت داره و فکر می کنم 256 هستنقل قول:
نه دوست من،مرسی که راهنمایی کردی اما free بدرد من نمیخوره،من 512 دارمنقل قول:
سایهای دیگه ای نیستن واس دانلودش؟با کرک بدن؟
بعد روش کارشم میگین؟
نیاز به تنظیمات خاصی از طرف من داره؟یا خودش اتومات عکس و پیامو کمپرسور میکنه؟
این نرم افزار کرک نداره از سایت خودش دانلود کنید یا سایتهای دیگه فرقی نمی کنهنقل قول:
برای استفاده از نرم افزار به صورت free تو سایتش یه ایمیل معتبر وارد می کنید ، و بعد از طریق سایت یه ایمیل شامل یوزر نیم و پسورد براتون فرستاده میشه این یوزر نیم و پسورد رو داخل برنامه وارد می کنید و می تونید 3 روز (حداکثر 30MB) ازش استفاده کنید
نرم افزار رو دانلود و نصب کنید تنظیمات خاصی نداره و تنظیمات خیلی خیلی ساده هست که خودتون اگه برنامه رو نصب کنید متوجه می شید
دوست عزیز برنامه free بدرد من نمیخورهنقل قول:
برنامه حرفه ایشو جایی واس دانلود نمیذاره؟
من کلی گشتم پیدا نکردم،شما چجوری از برنامه استفاده میکنین؟دیگه تاالان باید free تموم شده باشه دیگه!
سلامنقل قول:
این برنامه فری و حرفه ای نداره ، یک برنامه هست که شما میتونید به صورت فری ازش استفاده کنید یا با خرید اکانت به اصطلاح به صورت پریمیوم ازش استفاده کنید
سایت مورد نظر برای تست برنامه توسط کاربرا ، این امکان رو فراهم کرده که بتونن قبل از خرید اکانت برنامه رو تست کنن
شما می تونی هر چند روز یه ایمیل یاهو ، گوگل یا ... بسازید و با این ایمیل یه اکانت (فری) بگیرید و ازش استفاده کنید
ولی همون طور که گفتم در حالت فری یه سری محدودیت هایی داره که از طرف سایت سازنده گذاشته شده
یکی از این محدودیت ها اینه که وقتی شما توسط این برنامه 30MB صرفه جویی کنید اکانت فری Expire میشه یعنی دیگه امکان استفاده ازش نیست ولی اگر اکانت رو خریده باشید هیچ محدویتی تو سرعت و حجم وجود نداره
اکانت 1ماهه 3.6 دلار هست ، 3ماهه و ... هم داره که خودتون تو سایتش می تونید قیمت ها رو ببینید
موفق باشید
آقا من بعد اینکه نتونستم از برنامه cproxy حالا به همون دلیل غیر free بودنش استفاده کنم،TrafficCompressor رو نصب کردم و استفاده میکنم
فک کنم که کمی تو مصرف حجمم داره صرفه جویی میکنه(البته کمی!)اما سرعتمو خیلی آورده پایین!!
دیگه بعضی وقتا چندین دقیقه طول میکشه یه صفحه باز بشه!
این برنامه ام تنظیمات خاصی داره؟
آیا این طبیعی هس که روسرعت اینترنتم تاثیر بذاره؟
اساتید شرمنده انقد سوالام زیاده ها