-
من در تاپیک قبلی تمامی توضیحات را دادم.
ان شالله خدا سزای کار هر چی ادم کلاه برداره را بدهد.
آموزشگاه ها پول یک جوان بی پولی مثل من و شما را می خوره و تو دلشون به ما و امثال ما می خندند و پیش خودشان، کثافت ها در مورد ما می گویند خوب خری بود.
من تمام منابع معتبر را معرفی کردم تا شما بخوانید وخودتان تصمیم بگیرید. تا یک مشت ادم شیاد و دزد به یکی جوان ساده ای مثل من و شما نخندند و از ما ها سو استفاده نکنند
فقط کافیه به لینک زیر یک سری بزنید و مطالعه کنید . که در مورد همین آموزشگاه هاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
من در تاپیک قبلی تمامی توضیحات را دادم.
ان شالله خدا سزای کار هر چی ادم کلاه برداره را بدهد.
آموزشگاه ها پول یک جوان بی پولی مثل من و شما را می خوره و تو دلشون به ما و امثال ما می خندند و پیش خودشان، کثافت ها در مورد ما می گویند خوب خری بود.
من تمام منابع معتبر را معرفی کردم تا شما بخوانید وخودتان تصمیم بگیرید. تا یک مشت ادم شیاد و دزد به یکی جوان ساده ای مثل من و شما نخندند و از ما ها سو استفاده نکنند
فقط کافیه به لینک زیر یک سری بزنید و مطالعه کنید . که در مورد همین آموزشگاه هاست
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=224
-
سلام دوستان من میخوام سخت افزار یاد بگیرم کدوم آموزشگاه برم
-
من هم میخوام اموزش تعمیر لپ تاپ یاد بگیرم و با تحقیقاتی که کردم خیلی ها از کلاسهای اموزشی ناراضی بودن و من الان ادرس این صحفه رو از یه سایت که کتاب اموزش تعمیرات لپ تاپ گذاشته بود واسه فروش و به گفته خودشون و دادن ادرس این جا این کتاب خیلی بهتر هستش و من هم واسه همین این کتاب و خریدم و اگه واقعان خوب بود به اطلاع همه میرسانم و اگه کسی این کتاب و خواست بهم پیام شخصی بزنه تا ادرس بهش بدم البته بعد از اینکه خودم از کفیت کتاب مطمئن شدم
دوستون دارم و به یادتونم با تمام وجودم درود .........
-
کتاب تعمیرات
[QUOTE=NAIM-KH;8771473] سلام نیما. این. کتاب تعمیرات که میگی آدرسش کدوم سایته
-
ان کتابی که گفتین چی شد پس؟؟
-
آقا یکی راهنمایی کنه خواهشا.واقعا گیج شدم با این همه تبلیغ.کدوم آموزشگاه بهتره واقعا؟
پیشگامان که از سازمان فنی و حرفه ای مجوز رسمی داره دیگه.
کسی در مورد پیشگامان چیزی میدونه؟
-
سلام دوستان
یعنی الان به نظرتون هیچ آموزشگاه خوب و معتبری نیست که بتونیم دوره های تعمیرات و سخت افزار شرکت کنیم؟؟
-
واقعا دیگه نمیدونم چیکار باید کرد!
-
با سلام
منم مثل دوستان به دنبال یک آموزشگاه خوب بودم که یکی از رفیقام رایاتل رو معرفی کرد.
من دوره ماشینهای اداری رو در مرکز رایاتل گذروندم . زیر نظر استاد فارسیان
خدارو شکر به هدفم رسیدم و الان بعد از 2 ماه هر دستگاهی رو میتونم تعمیر کنم.
الانم هر مشکلی داشته باشم با یه زنگ کارم رو راه میندازه.
الکترونیک رو خودش درس داد و انصافا منی که صفر بودم الان راحت برد پاور رو تعمیر می کنم
و برد های فورمتر روهم ریسلد کردم و جواب گرفتم. شنیدم دوره کامپیوتر و لپتاپ هم گذاشته.
خودتون با چشم باز و دقت بالا آموزشگاهها رو چک کنید و لوازم کارکرد عملی رو تو آموزشگاهها ببینید.
لوازم و برند هایی که دارند رو کنترل کنید .
-
من هم الان با مدير آموزشگاه راياتل جناب آقاي فارسيان صحبت كردم
و فرمودند بعد از عيد تعدادي استاد با تجربه و عالي و متخصص تعميرات PC رو در نظر دارند و صحبت كردند و انشالله بعد از تعطيلات فروردين شروع ميشه
فكر كنم آموزشگاه عالي باشه خيلي جاها تعريفشو شنيدم به غير از اين سايت