خب
یه سوال
مثلا یه نرم افزاری هستش که روی یه گوشی آندروید با صفحه نمایش 2.5 اینچ نصب شده و مخصوص اون گوشی هستش
میشه رویه یه گوشی دیگه نصبش کرد که صفحش 3 اینچ هستش؟
Printable View
خب
یه سوال
مثلا یه نرم افزاری هستش که روی یه گوشی آندروید با صفحه نمایش 2.5 اینچ نصب شده و مخصوص اون گوشی هستش
میشه رویه یه گوشی دیگه نصبش کرد که صفحش 3 اینچ هستش؟
بله میشه
این بیشتر مربوط به ورژن آندروید هست که این گوشی آخرین ورژن هست!
به ورژن جدیدم آپدیت میشه!
اتفاقا همه کسایی که میگن htc خوب نیست و بدشو میگن باهاش مشکل دارننقل قول:
من خودم htc زیاد داشتم و دارم touch viva و hd2 و desire و desire hd الانم sensation که همشون های-اند های زمانشون
ببین کیفیت ساخت ، جنس بدنه و مونتاژ قطعات htc فوق العاده هست تو هر رنج قیمتی هم گوشی داره البته از 300 تقریبا به بالا شرکتی هست که فقط تو کار اسمارت فون هست هیچ مشکل خواصی نداره ولی خوب شما بخوای htc دستت باشه باید یکم بیشتر هزینه کنی نسبت به هم رده های خودش
ولی تا 300 منم پیشنهاد میدم htc نگیری برای گوشی خوب باید بیشتر هزینه کنی اگه 50 بتونی پولتو اضافه کنی nexus one میتونی بگیری اما اگه سقف بوجت همینقدره از برندای دیگه انتخاب کن
HTC کمپانیش با قیمت گذاری بدش هیچ ارزش خریدی نداره !نقل قول:
وقتی یک کمپانی تک هسته ایش از دو هسته ایش قوی تر باشه چی میشه گفت!
بعد مونتاژ قطعات فوق العاده؟:27::27::27:
دوستان عزیز
مطمئن باشم که این گوشی خوبه؟
نمیدونم چرا
ولی دو دلم که بخرم یا نخرم
دوستم میگفت آندروید زود شارژ تموم میکنه
راسته؟
کدوم گوشی رو انتخاب کردی ؟نقل قول:
در خرید اندروید شک نکن
گوشی های هوشمند با داشتن صفحه بزرگ و اینکه شما زیاد باهاش کار میکنی و البته استفاده از وای فای تقربا روزی یک بار احتیاج به شارژ دارن همشون
اگر سیستم عامل اندروید براتون مهمه فقط گلکسی ace بخرید تنها مشکلش اینه که فیلمبرداریش ضعیفه وگر نه از سونی اریکسون خیلی بهتره نمایشگرش هم 3.5 اینچه سی پی یوش هم 1 گیگاهرتزه که خیلی خوبه اما اگه اندروید خیلی برات مهم نیست فقط سامسونگ wave II بگیر که از هر لحاظ معرکس اگه به جای بادا روش اندروید بود 500 کمتر نمیدادن بادا هم خیلی خوبه و از طریق سامسونگ اپس خیلی راحت تر از اندروید مارکت متونی برنامه دانلود کنی یه سری به این لینک بزن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=532644
من live with walkman رو انتخاب کردم
نوشته که شارژ 14 ساعته تموم میشه
اما گوشی های مشابه مثه xperia x10 mini pro 5 ساعته شارژش تموم میشه
تصمیم نهاییرو میدم دست شما
live بخرم یا ace?
Live
َایس کاملا از رده خارج شده..
لطفا اطلاعات غلط نرسونید !!! سی پی یوی گلکسی ایس 800 مگاهرتزه ولی سی پی یو لایو 1 گیگاهرتزه .نقل قول:
گلکسی ace بخرید تنها مشکلش اینه که فیلمبرداریش ضعیفه وگر نه از سونی اریکسون خیلی بهتره نمایشگرش هم 3.5 اینچه سی پی یوش هم 1 گیگاهرتزه که خیلی خوبه
ضمنا ایس معلوم نیست به اندروید 4 آپگرید بشه یا نه ولی سونی واسه لایو قولشو داده
به نظر من اگر 0.3 اینچ صفحه کوچکتر برات مهم نیست لایو بخر.
ولی اگر صدای خوب ، اندروید 4 ، سی پی یوی خوب ، فیلمبرداری HD برات مهم نیست ACE بخر !!!!!