الان که اپدیت RealTek و گرفتم احساس می کنم صدام بهتر شده ولی هنوز درست نشده
انگار Rear صدای ریز تیوتر پخش می کنه
Printable View
الان که اپدیت RealTek و گرفتم احساس می کنم صدام بهتر شده ولی هنوز درست نشده
انگار Rear صدای ریز تیوتر پخش می کنه
یکی یه جوابی بده
یکی یه چیزی بگه
هیچی که هیچی :21:
خبری نیست ...........
هیچ .....................
هی........................
شاهین داداش ، شما وقتی ویندوز 7 رو نصب میکنی ، بعد از نصب فورا درایور صدای RealTek رو نصب میکنی ؟ با درایور پیش فرض 7 امتحان کردی ؟ شما درایور RealTek رو آنیستال کن و از درایور پیش فرض 7 استفاده کن .
تمام تنظیمات صدا رو تک به تک امتحان کردی ؟ مثلا تنظیمات مربوط به تب های مختلف مسیر زیرو چک کردی ؟
روی آیکون صدای ویندوز یک بار کلیک کن و از پایین Mixer رو انتخاب کن . بعد روی آیکون اسپیکر کلیک کن تا وارد Properties اون بشی . در این قسمت تمام تب های مختلف اونو آزمایش کن . مثلا در تب Enhancements داخل کادر گزینه های مختلف اونو Enable کن ببین تفاوتی نمیکنه ؟
اما پیشنهاد من اینه که شما از درایور پیش فرض 7 استفاده کنین .
تو فروم های خارجی اکثرا این مشکل رو داشتن و به این نتیجه رسیده بودند که چون 7 از دایرکت ایکس 11 برای صدا و تصویر استفاده میکنه ، با سخت افزارهای قدیمی که دایرکت ایکس 11 رو ساپورت نمی کنند کاملا سازگار نیست .
میخوای از یک نرم افزار جانبی که برای تقویت صدا بکار میره و خیلی باکیفیت هم هست استفاده کن :
لینک دانلود و توضیحات اونو از فایل متنی پایین دریافت کن : حتما توضیحات اونو بخون چون برای هر پخش کننده ورژن مخصوص خودش رو داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RealTek و که پاک کردم اصلا دیگه صدا نداشتمنقل قول:
همه ی اون تنضیمات هم انجام دادم
از این نرم افزار هم استفاده کردم یه ذره بهتر کرد ولی هنوز همون جوریه
دمت گرم از اینکه جواب دادی :11:
راه حل دیگه ای نیست؟
راستی یه سوال دیگه من کارت --- SKYSTAR HD2 دارم ولی تو 7 نمی شناسه تو XP حله از سایتشم گرفتم ولی همون طوریه کار نمی کنه درایوشو داری ؟ تست کرده باشه رو 7
به جان دو تا زنم ، دیگه راه حلی به ذهنم نمی رسه :31:نقل قول:
راه حل دیگه ای نیست؟
کارت من SkyStar 2 هست که ورژنش از کارت شما قائدتا پایین هست و از سایتش درایورش رو دانلود کردم و بخوبی تو 7 هم جواب داده . شما باید از اتوران اختصاصی خود برنامه اقدام به نصب درایور و برنامه --- Viewer کنیننقل قول:
راستی یه سوال دیگه من کارت --- SKYSTAR HD2 دارم ولی تو 7 نمی شناسه تو XP حله از سایتشم گرفتم ولی همون طوریه کار نمی کنه درایوشو داری ؟ تست کرده باشه رو 7