نقل قول:
2) corei5 - 4 gig ram - 500 gig hdd - dvd re - 15.6 led - gf525 1gig vga - dos - 2.5 kg - 6 cell - 1000000
این رو با گارانتی بهین میداد 1 میلیون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان تو سایت بهین به قیمت 917 تومن زده !!!!!!!!!!!
روش چی میداد ؟
قیافشو دیدی ؟
این شکلی بود ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه ریویو :
کد:
http://www.notebookcheck.net/Review-Fujitsu-Lifebook-AH531-Notebook.55738.0.html
نقل قول:
هر دو رو هم زده germany !!!
واقعا ساخت آلمان هستن؟
ساخت چین و ژاپن و آلمان هست . سلول های باتریش (اگه اشتب نکنم ) ژاپنیه ، اسمبلش چینیه و . . . . (البته اینایی که گفتم به نقل از یکی از فرونشده ها بود )
نقل قول:
lh 531 هم نداره عوضش lh 530 داره که 14 اینچ هستن اما corei3 و قیمت های 830 و 750 هزار تومن.
سندی بریج نیست و ارزش خرید نداره .
مدل AH 531 رو من 3 روز پیش برای یکی از بچه ها خریدم و مدل خوبیه .
3 سال پیش هم برای یکی دیگه خریدم ، هنوزم سالمه .
نکته » تو کیفیت لپ تاپ های فوجیتسو شک نکن .
سوال : جبهتو مشخص کن ، تا زودتر به جواب برسیم . اینچ ؟ وزن مد نظر ؟ چون این مدل 2.5 وزن داره .
نقل قول:
لپ تاپ های HP گارانتی مادیران هستن
لپ تاپ های MSI گارانتی ماتریکس
و لپ تاپ های FUJITSU گارانتی بهین
با گارانتی های خوبی میدن .
نقل قول:
یه چیز جالب دیگه هم که پی بردم اینه که
این شرکت روی هر لپ تاپ دور و بره 150 هزار تومن میکشه بعد هر کسی که بخواد قسطی بده برای هر سال 13% سود میکشه روی لپ تاپ!!! و این یعنی؟!؟!
چون توی لیست قیمت، لپ تاپ فوجیتسو یک میلیون تومان بود، در حالی که پشت تلفن بهم گفتن 850 هزار تومان!!!
سوال : الان شما اگر بخوایی مدل
نقل قول:
2) corei5 - 4 gig ram - 500 gig hdd - dvd re - 15.6 led - gf525 1gig vga - dos - 2.5 kg - 6 cell - 1000000
رو بخری بهت چند میدن ؟ قیمت لیستشون چنده ؟ و قیمت فروش نقد ؟
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
نقل قول:
نظر من روی برند Fujitsu هست
لپ تاپ های تقریبا سنگین و بی ریختی هستن ولی هرچقدر ازشون کار بکشی بازم کار میدن !
بزنیش زمین ، باهاش کشتی بگیری ، داغونش هم که بکنی بازم آخر دست روشن میشه :31:
سیستمشون هم خوبه ، مدل های مختلف داره
در کل یه نظری به این برند داشته باشی بد نیست :46:
کاملا موافقم ، اگر 14 اینچ داشت از همین برند برمیداشتیم .