مرسی برای راهنمایی:20:نقل قول:
من مثالم رو بر پایه همون عکس اولیه زدم
منظورم تغییرات کلی مثل تغییر آیکون ها بود:46:تغییر سایز و کنتراستو دیگه پینت ویندوز هم داره:31:
مکس هم دنیایی داره برای خودش حیف وقت ندارم برم دنبالش :37:
Printable View
مرسی برای راهنمایی:20:نقل قول:
من مثالم رو بر پایه همون عکس اولیه زدم
منظورم تغییرات کلی مثل تغییر آیکون ها بود:46:تغییر سایز و کنتراستو دیگه پینت ویندوز هم داره:31:
مکس هم دنیایی داره برای خودش حیف وقت ندارم برم دنبالش :37:
اولا انشاالله هممون خوشبخت باشیم دوما منظورتو صریح بگو منظورت از بعضیها منم ؟ اگه منظورت منم که خوب گفتم قبوله اطلا این صحبت ها اگه به نتیجه نرسه که به درد نمیخوره حالا ما قبول کردیم بازم ناراحتید اگه بازم ادامه میدادم که لابد حکم اعداممو صادر میکردید. بعد هم معلومات به رخ بکشم که چی بشه نه شما منو میشناسی نه من شمارو نهایتا میخای بگی آفرین که به هیچ درد من نمیخوره فقط اگه اومدم نظری دادم خواستم تبادل نظر کنیم و باعث پیشرفت خودم و شما بشه و گرنه نه طرفداری از نرم افزار خاصی میکنم نه تعصب به کار و شیوه خودم دارم. اگرم بهتون بر خورده معذرت میخوام.نقل قول:
بدبختیمون میدونیه چیه بعضی ها یا انتقاد پذیر نیستن و یا میخوان معلومات خودشونو به رخ اینو اون بکشن بگن آره ما هم ...
دوست عزیز Yahay ... چی گفتی ؟ اگه در مورد کنتراست درست باشه میتونی اونو بهمون یاد بدی من ویندوزی که باهاش connect شدم نرم افزار گرافیکی مثل Photoshop نداره اگه پینت کنتراست تغییر بده خیلی به درد میخوره . من نتونستم همچین چیزیو تو پینت پیدا کنم. منتظر جوابتون هستم.لطفا.نقل قول:
تغییر سایز و کنتراستو دیگه پینت ویندوز هم داره:31: