البته بهتره که در isset ها از خود [PHP]$_METHOD['field name'][/PHP] استفاده کنید بهتره بعد ها خواهید فهمید.
کتاب نمیشناسم ولی:
فیلم آموزشی PHP:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=515381
Printable View
البته بهتره که در isset ها از خود [PHP]$_METHOD['field name'][/PHP] استفاده کنید بهتره بعد ها خواهید فهمید.
کتاب نمیشناسم ولی:
فیلم آموزشی PHP:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=515381
دوست عزیز تا اونجایی که من فهمیدم شما تازه یادگیری برنامه نویسی رو شروع کردید به نظر من اینکه یهو برید سر php کار عاقلانه ایی نیست و چیزی ازش نمیفهمید
به نظر من اول برید html رو کامل یاد بگیرید بعد برید سروقت php
دوست عزیز معنی if را میدانم ولی این را نمیدانم چی میشه لطفا به سوال یکم دقت کنید[PHP]if(!isset($guess))[/PHP]نقل قول:
در ضمن من html تا جایی بلدم و خدارا شکر تا اینجا هم دارم خوب php را یاد میگیرم البته سوال برای همه خلق میشود بازم ازتون تشکر میکنم
اون رو هم آخرش توضیح دادم شما هم یه کم دقت بفرمایید:31:
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
من قصد کمک به شما را داشتم فکر نمیکنم گذاشتن سیمبول :puke: در عنوان پاسختون کار درستی بوده باشه. در هر حال ببخشید که میخواستم بهتون کمک کنم!
isset همون طور که از نامش پیداست یعنی اگر اون تغییرپذیر ست شده بود.
تابع emptyهم به دردتون یخوره. دربارش تحقیق کنید.
سلامنقل قول:
من به جواب شما دقت کردم دیدم این را
[PHP]if(isset($guess))
[/PHP]
توضیح دادید ولی من تابع را با این علامت نفهمیدم منظورش چیه [PHP]if(!isset($guess))
[/PHP] !
نمیدانم شاید جفتش یک معنی را میدهد در ضمن من ازتون تشکر کردم و اون علامت هم که میگین سو تفاهم شده و قصدی نداشتم اگر کاره درستی نیست چرا خودتان استفاده کردید ایندفعه یه سیمبول خوب به کار میبرم
آههان ببخشید. اون ! ایف رو منفی می کنه یعنی اگر ست نشده بود فلان چیز.
سلام
من این کد را برای اپلود فایل نوشتم کد درست اجرا میشود ولی میخام فایل را مثلا در درایو اف ذخیره کنم لطفا دوستان کمک کنند
[PHP]<?php
if ((($_FILES["file"]["type"] == "image/gif")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/pjpeg"))
&& ($_FILES["file"]["size"] < 20000000))
{
if ($_FILES["file"]["error"] > 0)
{
echo "Return Code: " . $_FILES["file"]["error"] . "<br />";
}
else
{
echo "Upload: " . $_FILES["file"]["name"] . "<br />";
echo "Type: " . $_FILES["file"]["type"] . "<br />";
echo "Size: " . ($_FILES["file"]["size"] / 1024) . " Kb<br />";
echo "Temp file: " . $_FILES["file"]["tmp_name"] . "<br />";
if (file_exists("upload/" . $_FILES["file"]["name"]))
{
echo $_FILES["file"]["name"] . " already exists. ";
}
else
{
move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
"upload/" . $_FILES["file"]["name"]);
echo "Stored in: " . "upload/" . $_FILES["file"]["name"];
}
}
}
else
{
echo "Invalid file";
}
?> [/PHP]
فکر نمی کنم کلا چنین کاری ممکن باشه ولی در آدرس دایرکتوری ها ".." البته بدون " " ها معنی یک فلدر عقب تر رو میده. مثلا:
[PHP]
move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
"../../../upload/" . $_FILES["file"]["name"]);
[/PHP]این مثال یعنی یه فلدر یا دایرکتوری عقب تر یا در واقع فلدر در برگیرنده منتقل کنه فایل رو.
امیدوارم این روش عمل کنه. ولی دیگر در این صورت اگر خارج از پوشه ی public-html یا htdocs باشه دسترسی به اون غیر ممکن میشه برای کاربران و فقط سرور به اون دسترسی خواهد داشت. مثلا شما اونوقت باید فایل رو به جای آدرس
بنویسید:کد:http://localhost/uploads/x.png
کد:file:///F:\...
نشد
ولی عیب نداره چیز مهمی نیست