واييييييييييييييي سعيد از دست تو :31:نقل قول:
والا همه ي اين كارا رو كردم با گزينه هاي ديگر هم امنحان كردم فقط يه دفعه نميدونم شانسي انالوگ ها كار كرد ديگه
كار نكرد :21:
Printable View
واييييييييييييييي سعيد از دست تو :31:نقل قول:
والا همه ي اين كارا رو كردم با گزينه هاي ديگر هم امنحان كردم فقط يه دفعه نميدونم شانسي انالوگ ها كار كرد ديگه
كار نكرد :21:
امکان نداره یه جای کارت درست نیست . این فیلمو گرفتم ببیننقل قول:
اول که میبینی دسته رو گزینه ی Xbox 360 هست ولی Enable نشده و Analog ها کار نمیکنه ولی وقتی Enable میشه تعداد دکمه ها به 10 تا کاهش پیدا میکنه و analog ها فعال میشن.
اگه فقط تو فیفا 12 کار نمی کنه که واسه منم همین طوری بود کافیه وقتی رو ایکسباکس تنظیمش کردی با امولاتوری که و فروم فیفا گذاشتن دسته رو تنظیم کنی ، ولی اگه کلا آنالوگات کار نمی کنه که بحثش جداس.نقل قول:
دستت درد نكنه مشكل حل شد از اين دفعه بايد اون Enale رو بزنم بعضي موقع ها هم مي زدم اون يه دفعه هم به همين خاطر كار كرد :31: فقط گزينه ي XBOX همه چي كار كرد :31:نقل قول:
دمت گرم :11:
برم بلوتوث هم درستش كنم ديگه تمومه :31:
من خودم تو اون فروم هستم :31:نقل قول:
نه اين چيزا رو نمي خواد اخر سر اون Enable رو بزن حله راه ميفته :31:
دوستان کسی این نمی دونه میشه که این دسته رو یه بار رو ایکسباکس تنظیم کنی دیگه خودش رو همون بمونه ، هر دفعه باید به اینترنت وصل شی تا بشه بندازیش رو ایکسباکس
نه متاسفانه یکی از ضعف های برنامه اینه که باید برای تنظیمات به نت وصل شید و تنظیمات رو انجام بدید.نقل قول:
البته خب چیزی نیست که وقت گیر باشه و اذیت کنه .
موفق باشید
خب خوشبختانه فایلی که زیر آپلود کردم امکان کار کردن آفلاین رو هم به این برنامه می ده و دیگه نیازی به اتصال به اینترنت نیست من روی جدیدترین ورژنش تست کردم جواب داد. فایل ها رو بعد از اکسترکت کردن بریزید تو پوشه ی ds3 جایی که برنامه رو نصب کردید. بعدش برنامه رو با ds3-tools.exe باز کنید و روی قسمت لوکال کلید کنید ، شما هم تست کنید ببیند جواب میده یا نه .نقل قول:
کد:http://hipfile.com/pstl69n34zi0/local-200.6.0003a-20Full.rar.html
دوست عزیز ممنون تست شد جواب دادنقل قول:
تو پست اول قرار میدم
سلام دوستان برای دسته ی ps2 رو نمیشه درست کنه یکی جوری که شوک روشن باشه و بشه با فلش ها حرکت کرد و تکنیک رو فقط با شوک انجام داد و بعد واسم بزاره من انتقال بدم به پوشه ؟ :(
برای fifa 12
با این برنامه میشه دسته با سیستم شارژ کرد و یک چراغ فقط روشن بشه دسته چون میشناسه دیگه سیستم درسته.
برنامه نصب کردم terminet ارور میده رستارت کنم سیستم شاید کار کرد