بعید میدونم مدل usb3 ش تو ایران باشه . ولی چون اکسپرس کارت داره ، هر موقع به usb3 نیاز پیدا کردی میتونی کارتشو بخری .نقل قول:
پس فکر کنم HP 5430 بهتره (رمش 4 هست ، یو اس بی 3 هم داره)
نکته » این مدل hp رو بدون گارانتی باید بخری . ولی اگر مدل B570 رو با گارانتی سازگار تهیه کنی با 30 الی 40 تومن میتونی رم 2 رو به 4 ارتقاء بدی ، به علاوه گارانتی هم داری . (البته ارتقاء رم رو زیر نظر سازگار انجام بده )
باز به خودت ربط داره که اهل ریسک هستی یا نه ، اگر جای مطمئنی سراغ داری برو از اونجا بگیر .(مدل hp رو گفتم )
مشتی سرکاریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :46:نقل قول:
حالا با نظر شخصی اگه می خواستی به بودجت اضافه کنی چقدر اضافه می کردی و چی رو برمی داشتی ( به نظر من حالا که دارم 600 میدم یکم صبر کنم میتونم بودجه رو بیشتر کنم ، مگه چند بار می خوام لب تاب بخرم پس بهترینش رو بخرم ، حالا 200 یا 300 تومان بیشتر) نظر شما چیه ؟
با این حرفهایی که زدی انگار نیاز واجب به لپ تاپ نداری . پس بهتره وایسی تا بودجت بیشتر بشه و یه مدل دُرُس حسابی بخری .
نظر شخصیم : لپ تاپ 600 تومنی ، خریدش زیاد توصیه نمیشه (مگر در شرایط خاص ، چون بیشتر پولی که داره میگیره پول تکنولوژی ساختشه ) و با 150 الی 200 تومن بیشتر میتونی یه کانفیگی رو برداری که خیلی خیلی قدرتش بالاتر از 600 تومنی میشه .