وقتی از قابلیت ssd cashing استفاده کنی دیگه نمی تونی از حجم خود ssd استفاده کنی
درضمن برای ساخت دوتادرایو حتما باید حجم ssdبالایی داشته باشی 120 معقوله
Printable View
وقتی از قابلیت ssd cashing استفاده کنی دیگه نمی تونی از حجم خود ssd استفاده کنی
درضمن برای ساخت دوتادرایو حتما باید حجم ssdبالایی داشته باشی 120 معقوله
آره 120 میخام بگیرم اما اون حرفتون که همه کاسه کوزه مارو ریخت بهم! یعنی وقتی ssd cashing کنم سرعت خود ssd هم نصف میشه تا سرعت هارد معمولیه بیاد بالا؟ پس اینجوری باید قیدشو بزنمو فقط اون دوتا معمولیو رید کنم تا سرعتشون به 200 برسه و یدونم ssd با سرعت 500 باشه بهتره تا کل سیستم سرعت هاردش مثلا بشه 300
همون جورر که گفتم شما یدونه ssd با سرعت 500 بگیرید و یدونه هار (نمی خواد رید کنی دیگه چون خود ssd کفاف حجم رو میده)همبرا ویندوز هم برا نرم افزار ها اونیکی هارد رو هم برای آرشیو استفاده کن مثل (ذخیره آهنگ -فیلم -نصب بازی ) چون با رید کردن ریسک پریدن اطلاعاتت دوبرابر میشه
خوب اون ssd که ssd cashing کنم گفتین حجم خودش میره , این یعنی اینکه کل هاردها سرعتشون مثلا میشه 300؟ و اون 500 کلا گم میشه که بخاد 100 هارد معمولیو بکنه 300؟ اگه اینطوره اصلا cashing هم نمیکنم و جدا جدا نصبشون میکنم
میتونید از مادر برد GA-Z68XP-UD3-iSSD استفاده کنید که این قابلیت رو خود به خود داره(روی مادربرد هارد ssd نصب هست)
ضمنا جهت کش حداکثر حجم هارد قابل استفاده 64 گیگ هست.کد:http://www.gigabyte.eu/products/product-page.aspx?pid=3896#ov
راست میگه این مادربرد رو بگیر یدون هم ssd بهش اضافه کننقل قول:
این مادربورد قیمتش چنده تو تهران؟
الان رو این هارد مکانیکی وصل کنم سرعت رایتش بالاتره تا هارد مکانیکی که رو مادربوردی بذارم که ی ssd خودم باهاش کش میکردم؟
GA-Z68XP-UD3-iSSD...380.000نقل قول:
سلام یه چندتا سوال کوچولو دارم
1-چند نوع رید داریم ، با نام . ممنون میشم اگه جواب بدین
2-ایا در همه ای انواع رید سرعت هارد به هارد اطلاعات کردن زیاد میشه؟
3-کلاً چرا در هنگام هارد به هارد کردن اطلاعات سرعت زیاد میشه؟
ممنون میشم اگه در این خصوص منو راهنمای کنین. با تشکر موسی
الان یک اس اس دی 64 گیگ قیمتش چند هست؟