نقل قول:
من هم با این نظر موافقم.
البته من اینارو از یه دوستی شنیدم.
منبعش رو میزاری واسمون یا شما هم شنیدی؟!:20:
Printable View
نقل قول:
من هم با این نظر موافقم.
البته من اینارو از یه دوستی شنیدم.
منبعش رو میزاری واسمون یا شما هم شنیدی؟!:20:
نقل قول:
آقا سیستم آخر رو مینویسی؟؟؟
در ضمن بابت معرفی سایت هم ممنون!
عرفان جان این نظر شماس . من تو خیلی سایت ها رفتم نگاه کردم مشکل جدی تو فریم دراپ ندیدمنقل قول:
و اتفاقا به نظرم نسبت به قیمت و قدرت و پاور مصرفی ترکیب فوق الاده خوبی هست
توی تمام فروم های خارجی همه دارن میگن 6870 CF از 560ti SLI بهتر عمل میکنه م این 2 با هم مقایسه میشن بعد شما میگی 560 SLI
?
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
CPU : Phenom 2 970 : 177t
stepping باید E0 باشه
Ram : 2 * 4 GB Team 1600 CL9 : 120t
MB : asrock 870 Extreme3 R2.0 : 145t
HDD : 2 * 500 GB WD Green Raid0 : 100t
Power : Green 785 : 150t
VGA : 2 * 6870 Sapphire CrossFire : 500t
Case + Mouse + Keyboard + ODD : 100t
با وجود 560 اصلا ترکیب فوقالعادهای نیست... +نقل قول:
عرفان جان این نظر شماس . من تو خیلی سایت ها رفتم نگاه کردم مشکل جدی تو فریم دراپ ندیدم
و اتفاقا به نظرم نسبت به قیمت و قدرت و پاور مصرفی ترکیب فوق الاده خوبی هست .
این تست از تامز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
باز گفتی ها !نقل قول:
اینجا رو ببین تمام بنچ مارک ها هست .
شما برتری خاصی میبینی ؟ غیر از گرون تر بودن و مصرف بیشتر ؟ ( حدود 50 تا 60 وات )
در یه سری تست ها 560 بهتر بوده در یه سری دیگه 6870 و فرق ها چقدر بوده ؟ توی فریم های بالای 100 مثلا 10 تا 20 فریم با هم تفاوت داشتن و در جایی که مثلا 6870 ضعیف تر بوده ( زیر 100 ) فرق فریم ها معمولا از 5 بالاتر نرفته .کد:http://alienbabeltech.com/abt/viewtopic.php?t=22589
بخوای قیمت و مصرف رو هم در نظر بگیری 6870 عاقلانه تره به نظرم . مگه اینکه 560 زیر 250 تومن شده باشه .
البته تست های guru3d رو بیشتر قبول دارم !
که در اینجا کاملا میشه گفت در یک سطح هستنکد:http://www.guru3d.com/article/vga-charts-spring-2011/7
نقل قول:
البته یکی از رفقای من توی چند تا بازی با این کراس خوب فرمی گرفته بود.کرایسیس2!!!
خوب این جا نیازه یه کم توضیح بدم:نقل قول:
در یه سری تست ها 560 بهتر بوده در یه سری دیگه 6870 و فرق ها چقدر بوده ؟ توی فریم های بالای 100 مثلا 10 تا 20 فریم با هم تفاوت داشتن و در جایی که مثلا 6870 ضعیف تر بوده ( زیر 100 ) فرق فریم ها معمولا از 5 بالاتر نرفته .
یک مسئلهای هست به اسم Micro Stuttering که در برخی کارت ها در حالت سینگل(معمولا AMD) و در اکثر ترکیب های مولتی کارد(باز بیشتر AMD) رخ میده... که دقیقا همون لگ زدن و تیک زدن هست... اصلا هم ربطی به افت فریم یا فریم ریت پایین نداره...
در همون تست که دادم، اصلا فریم ریت 6870CF به طرز قابل توجهی از 560SLI بالاتره!
ولی... Frame rate ناپایدار(کاملا در نمودار مشخصه) کاملا واضحه، و همین باعث تیک در بازی ها میشه...
صحبت ادیتور تامز:
SLI isn't scaling as well as CrossFire in Call of Juarez, but it does deliver a more balanced sequence of frames.
موفق باشید.
من به خیلی سایت ها سر زدم و بازی های خیلی کمی بودن که این مشکل رو داشتن !نقل قول:
و عرفان جان شما فکر کنم این رو درست متوجه نشدی . دقت کردی که فریم ها تقریبا زیر 90 نیومدن ؟
شما توی این Lag میبینی ؟ Lag یعنی فریم واسه کمتر از 1 ثانیه زیر 30 بشه که کاملا بشه احساسش کرد .
فریم روی 90 لگ به حساب نمیاد عزیز . پس حرفتو رد میکنم
اون سایت هم نگفته Lag داره گفته نوسانش زیاد تره نسبت به 560 SLI
اتفاقا این مسئله در سایت های کمی بهش اشاره شده و مقاله های زیادی در این مورد داده نشده...نقل قول:
من به خیلی سایت ها سر زدم و بازی های خیلی کمی بودن که این مشکل رو داشتن !
حرف ادیتور:نقل قول:
و عرفان جان شما فکر کنم این رو درست متوجه نشدی . دقت کردی که فریم ها تقریبا زیر 90 نیومدن ؟
شما توی این Lag میبینی ؟ Lag یعنی فریم واسه کمتر از 1 ثانیه زیر 30 بشه که کاملا بشه احساسش کرد .
فریم روی 90 لگ به حساب نمیاد عزیز . پس حرفتو رد میکنم
Even at frame rates above 50 FPS, micro-stuttering rears its ugly head, pronounced enough to significantly detract from the gaming experience.
و تعریف شما از لـــگ کاملا من در آوردی هست دوست من... این مسئله در فریم ریت های بالا هم احساس میشه... این مسئله افت فریم نیست که نشه احساسش کرد...
موفق باشید.
این تصویر، نمایش زمان رندر هر فریم در یک ثانیه در گیم مترو هست که 30 فریم در این ثانیه ثبت شده، با ترکیب 6850CF:نقل قول:
منم گفتم هیچ ساتی در مورد لگ چیزی نگفته چطوریه که تامز فقط لگ توش میبینه در حالی که فریم اصلا زیر 90 نیومده ؟ خب لگ یعنی چی ؟ فرضا من نمیدونم شما به من بگو . مگه نباید برای لحضاتی فریم زیر 30 بیاد یا مثلا فریم 10 باشه که بازی یه لحظه گیر کنه ؟ اگه لگ غیر از اینه به من بگو .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح Microstuttering : فریم هایی رو که در همین تصویر مشاهده میکنید رندر اون ها بیشتر از حالت معمول طول کشیده، ایجاد تیک یا همون لگ میکنن، و به این نکته هم توجه کنید که در این لحظه؛ Frame Per Second ، عدد 30 بوده و از این پایین تر نیومده، یعنی افت فریمی صورت نگرفته...
موفق باشید.