کسی میدونه که پی سی سیلین و پاندا چجوری کرک میشن که آپدیت هم میشن؟؟؟
کسی میتونه کرکشونو بده؟
Printable View
کسی میدونه که پی سی سیلین و پاندا چجوری کرک میشن که آپدیت هم میشن؟؟؟
کسی میتونه کرکشونو بده؟
من هم كاسپرسكي را امتحان كردم حرف ندارد دست از نورتون و مكافي و بيت دفندر و... كشيدم و با كاسپرسكي كار مي كنم.واقعا" 25 نشان 100در 100 از سازمان جهاني انتي ويروس حقش بوده و لياقت گرفتنش را داشته.
پس يعني همه به خاطر پايين اوردن سرعت را Norton 2005قبول نداريد :? (ابته زياد هم سرعت را پايين نمي اورد :wink: )
تجربه شخصی من میگه هر برنامه ای که با Microsoft همکاری کنه باید بزاریش کنار وگرنه یک کلاه بزرگ سرت رفته
Norton فقط بخاطر سرعت نیست که اکثرا گذاشتن کنار بلکه یکی از عیبای خیلی بزرگی که داره داشتن آپدیت های سنگینه و تشخیص ندادن خیلی از ویروسها و تروجانها
در ضمن شما یکم بیشتر تو انجمن میگشتید بیشتر اطلاعات گیرتون میومد
منم فقط با Kaspersky موافقم
سلام
در مورد نورتون و كلا آنتي ويروس ها بحث زياد انجام شده.
اما فقط به خاطر سرعت نيست كه نورتون رو انتخاب نمي كنيم بلكه به خاطر اينكه ويروس هاي كمتري رو مي شناسه و آپديت هاش سنگينه و دلايل ديگه كه در تاپيك هاي مربوطه همه گفته شده
نورتون فقط اسم در كرده. البته اون هم به نظر من در بين كاربران عادي اسم دركرده وگرنه در بين كاربران حرفه اي آنتي ويروس هاي كاردرست مثل همين كاسپرسكي بيشتر اعتبار و ارزش داره.
مثل اين كه در بين مردم عادي از نظر سيستم هاي صوتي فرضا سوني و پاناسونيك معروف ترن اما كساني كه سيستم باز و حرفه اي هستند مي دونن كه مثلا مارك هاي خيلي بهتري مثل سن سويي و ديتون و ويكتور و ناكامي چي و كنوود و پايونير و تكنيكس و ... هم هست كه شايد بيشتر مردم اصلا اسم خيلي هاشونو نشنيده باشن. پس به اسم در كردن يك محصول نبايد توجه داشت
بلكه عملكرد اون مهمه