باتریش خوب جواب میده .نقل قول:
واین برای این مقدار میلی وات ساعت طبیعیه و بیشتر از این کشش نداره (نهایت یه نیم ساعت بیشتر بانور متوسط)
Printable View
باتریش خوب جواب میده .نقل قول:
واین برای این مقدار میلی وات ساعت طبیعیه و بیشتر از این کشش نداره (نهایت یه نیم ساعت بیشتر بانور متوسط)
بلاخره کدومو انتخاب کنم با این معیارها؟ بودجه هم نهایتا 900
1.دیزاین جذاب
2.خنک و بی صدا
3.صفحه نمایش نسبتا مهمه و باید با کیفیت باشه
4.کیفیت ساخت خوب باشه
5.برند فرقی نداره
6.از 15.6 اینچ کوچکتر نباشه
7.پشت مانیتورش وقاب دور کیبرد حتما فلزی باشه
مدل دیگه ای با این مشخصات نیست برم hp 4530 را بخرم؟نقل قول:
به نظرم شما که میخوایی تا 900 هزینه کنی .نقل قول:
علاوه بر 4530 به مدل 6050 از برند hp هم یه نگاه بنداز .
اگه بیتونی اینو بخری فوق العادس .
عکساش :
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dv6-6008eg-Notebook.56672.0.html
ممنون از راهنمایی هاتون بین همین دو مدل hp یکی را انتخاب میکنمنقل قول:
با تشکر
مدل 4530 با این کانفیگ خریده شد
i5
6490
با گارانتی فالنیک +کول پد و کیف و ماوس به قیمت 890 هزار تومان
از خریدم راضی ام واقعا اچ پی متحول شده دیگه انگار خبری از گرمای زیاد و کیفیت ساخت پایین نیست!
دوست عزیز منم تو خرید این مدل با ایسر موندم !!نقل قول:
شما که اینو خریدی میشه یه مقدار توضیح دربارش بدی؟؟
گرماش؟کیفیت تصویرش؟صفحه کلیدش؟کیفیت ساختش؟؟و... یه توضیحاتی بدی؟؟
میبخشید خیلی سوال کردم.
میبخشید من جای دوستمون جواب میدمنقل قول:
چون منم 4530 خریدم جدیدا.حرفای دوستمون کاملا درسته.اچ پی با این لپتاپ صفحه ی جدیدی رو در سری پروبوک خودش ورق زده.
چیزی که در بدو امر جلب توجه میکنه جذابیت بسیار زیبا و کیفیت ساخت نسبتا بی نقص اون هستش.حتی طراحی اونقدر دقیقه که باعث خطای دید در ضخامت لپتاپ میشه و اونو بسیار باریک تر نشون میده.
گرمای این لپتاپ نهایتا در حالت لود 37 درجه میشه.کیفیت تصویر هم خوبه اما نمیشه گفت عالیه.اما زاویه دیدش واقعا خیلی خوبه.حسی که از لمس کردن بدنه و محل قرار گرفتن دست ها به انسان دست میده یه حس اطمینان رو تلقین میکنه که انگار با یه لپتاپ خیلی گران قیمت کار میکنید.
تاچ پد به اندازه ی کافی بزرگ و دقیق هستش . و مولتی تاچ خیلی خوب عمل میکنه.اسپیکر ها واقعا با کیفیت و با بلندی صدای خیلی خوب هستن که من بار آخر در سری ستلایت توشیبا دیده بودم و ایسوز رو از این موهبت بی بهره دیدم.نرم افزار های اچ پی هم به خوبی طراحی شدن.نرم افزار کوئیک وب که بدون اینکه بخواین وارد ویندوز بشین و مصرف برق زیادی داشته باشید میتونید در محیط دیگه ایی سیستم رو بوت کنید و به راحتی وب گردی کرده و کارای روز مره ی خودتون رو انجام بدید.یه دستاپ کاملا اداری و مهندسی هستش با ماشین حساب مهندسی کامل و بسیار کارا.
کی بورد هم که بی شباهت به کیبورد های اپل نیست کلید های خیلی خوبی رو داره که نه سفت هستند نه نرم. و نه اینکه کیبورد شل و ول هستش.حس استقامت و دوام خیلی خوبی داره.من که شدیدا از خریدم راضی هستم و مثل همیشه سراغ ایسر نرفتم.به شخصه نقطه ی ضعفی ازش ندیدم.شاید تنها ضعفش جای دی وی دی درایو باشه که اونم کاملا سلیقه ایی هستش.
تو این رنج قیمتی Acer خوبه .....HP هم خوبه ببین کدوم برندو باهاش حال میکنی و هر سوالی راجبشون داری بپرس و ببین چی واسه خودت از همه چی مهمتر هستش
hp تا این قیمت core i3 داره؟