خوب من شنیدم باید روی ویندوز های 64 بیتی نرم افزارهای 64 بیتی نصب بشهنقل قول:
برای مثال امروز خودم خواستم nod نصب کنم
اول 32 بیتی دانلود کردم و نصب نشد و گفت باید 64 بیتی نصب کنید
Printable View
خوب من شنیدم باید روی ویندوز های 64 بیتی نرم افزارهای 64 بیتی نصب بشهنقل قول:
برای مثال امروز خودم خواستم nod نصب کنم
اول 32 بیتی دانلود کردم و نصب نشد و گفت باید 64 بیتی نصب کنید
بله ، رو ویندوز 64 بیتی باید برنامه های 64 بیتی نصب کنید . الان بیشتر سایت های اینترنتی لینک های دانلودشونو به دو صورت نسخه 32 بیتی و نسخه 64 بیتی تفکیک کردن و برنامه هاش تو اینترنت زیاده ، حتی مجموعه برنامه ها مثل : King Parand و . . . هم اینجورین .نقل قول:
شما به مشکل خاصی برنمیخوری فقط باید دقت کنی برنامه ای که از اینترنت دانلود میکنی نسخه 64 بیتی باشه . همین !
اگر برنامه ای اصلا این امکان رو نداشت میتونی به صورت مجازی برای خودت ویندوز XP و یا 7 32 بیتی نصب کنی .
برنامه های زیادی وجود داره ولی من خودم از برنامه Vmware استفاده میکنم ولی حجمش بالاس 450 مگه .
برنامه های سبک تری هم وجود داره .
.نقل قول:
.
.
.آره دیگه باید 64 بیتی نصب بشه دیگه ......اگه امکان دانلود داری دانلود کن برنامه های 64 بیتی رو و اگر هم امکانش نیست از بیرون نرم افزار بخر واسه ویندوز 64 بیتی......دیگه رو سیستمی 32 بیتی پیدا نمیشه لپ تاپ های الانی همه 64 بیتی روشون نصبه
البته این بحث جاش در بخش نرم افزاره ولی این مسئله بستگی به ساختار نرم افزار داره مثلا یوتیلیتی و آنتی ویروس را باید 64 بیتی نصب کنی ولی پلیرها و مرورگرها اکثرا 32 بیتی هستند و نسخه 64 بیتی ندارند.نقل قول: