اعتراض وقتی موثره که هیچ کس از اینا adsl نگیره چند ماه بدون اینترنت میشیم اینا همین که پورت هاشون ! باد کنه رو دستشون 2مگ نا محدود میدن 20 تومن ! اینا رو باید با پول تنبیه کرد این جریانات هم فقط واسه سرگرم کردن ماست ! ای تف به این ....
اعتراض وقتی موثره که هیچ کس از اینا adsl نگیره چند ماه بدون اینترنت میشیم اینا همین که پورت هاشون ! باد کنه رو دستشون 2مگ نا محدود میدن 20 تومن ! اینا رو باید با پول تنبیه کرد این جریانات هم فقط واسه سرگرم کردن ماست ! ای تف به این ....
بابا محدودیت برداشته بشه سرعت میشه 15-16 :| الکی همه چیز رو خراب نکنید
من موافقمنقل قول:
ببینید دوستان خدای نخواسته به کسی بر نخوره ولی خوب الان اکثر isp ها دارند سرویس 256 نامحدود
رو بین 40 الی 45 تومن در ماه میدن از ایرانسل گرفته تا شهراد و...
حالا مثلا من بخوام این سرویس رو 13 تومن پول بدم مسلما با اون کیفیت نمیشه مثل اینترنت مخابرات
که همه دوستان میدونن یه مقدار کم کیفیت تره
نتیجه اینه هرچی پول بدبد آش میخورید این قضیه اینترنت ملی و... هم بیشتر شبیه جوکه تا واقعیت
خوب اگه قرار باشه به همه 128 بدن با قیمت مخابرات همه isp ها هم لابد درشون تخته میشه و یا میشن
نماینده مجاز فروش اینترنت مخابرات:31:
چنقل قول:
بابا محدودیت برداشته بشه سرعت میشه 15-16 :| الکی همه چیز رو خراب نکنید
سلام
عزیز من ما اون تاپیک خودمونو خفه کردیم که بگیم بابا استارتش همیشه اولش سخته نگران نباشید چرا به عمق کار توجه نمیکنید:20:
موضوع که فقط برداشتن محدودیت نیست سرعتم هست این دو مشکل باید حل بشه چون اگه اعتراضی نشه وضع از این هم بدتر میشه مسئولینم که دلشون برای مردم نسوخته
راستی یکی از دوستان بهم گفت بعد ظهر شبکه ی آموزش یکی از مسئولینو دعوت کرده و نظر سنجی مردمی کردن که مردم از وضعیت اینترنت راضی هستن نمیدونم فایده ولی شما بفرستید یه2به شماره ی 3000076
اگه اینطور شما میگین بیش بریم صد سال دیگه هم همین آشه و کاسه
دروود
دوست من،ما بد از بدتر نمی خواهیم!این روندی که سازمان تنظیم پیش گرفته تنها به زیان ما است!!8 سال ااست که جز به زیان کاربر کری انجام نشده!!از نرخ اشتراک 1 به 10 تا محدودیت پهنای باندو...!!شما بهتر است به جای محدودیت حجمی نخست به کیفیت اعتراض کنید و سپس محدودیت!
عمق کار کجاست وقتی دانلودت نامحدود باشه , اما سرعتت 15-16؟نقل قول:
وقتی این کار رو کنید شرکت هم طبق قانون سرعت 16 رو میده , اونو میخوای چیکار کنی مثلا؟ فوقش میگه پول بیشتر بدین سرعتتون دوباره بشه همین..
تا زمانی که هرکی به فکر خودش باشه ، هیچ تغییری ایجاد نخواهد شد . متاسفم که حتی تو همچین چیز هایی هم ما اتحاد نداریم ... .
بله به شما هم برنخوره:31: با 400 هزار تومن هم اینترنت چند مگ نامحدود میشه گرفت ولی وقتی با بقیه ی کشور های مقایسه میکنیم....نقل قول:
تازه توی خبر ها هم که اومده بود همون پایینش یک جدول برای ترافیک داشت.مثلا نشون میداد که برای 128 در ماه 5 گیگه حداکثر مصرف.حالا بعد این جا میذارمش.
اینترنت نامحدود مساوی با همون دایل اپ
دوستان فک کنم باید منتظر این بلایا که میخواد به سرمون بیاد باشیم
اینم بدونید که سرویسهای حجمی برداشته میشه و نمیتونید سرویس نامحدود با سرعت بیش از 128 داشته باشی
و کم کم رو میاری به اینترانت یا اینترنت ملی همون چیزی که آقایون محترمه میخوان.وگرنه چرا از همین الان که دو ماه دیگه اینترنت ملی میاد به فکر افتادین
من حاضرم روزی 100 مگ بهم بدن ولی سرعتش مثل سرعت همین الانم باشه(3مگ) که وقتی میام انجمن پی سی ورلد حداقل 20 دقیقه از وقتم هدر بره نه اینکه نامحدودشو بگیرم با سرعت 128 که وقتی بیام اینجا 60 دقیقه از وقتم گرفته بشه تازه به غیر استفاده زیاد از کامپیوترت و مصرف برقشو و اصطحلاک و ضعیف شدن چشماتو .....
میدونین الان پول برق چقدره ؟ اگه محدودیت رو بردارن 100 درصد مطمئن باشین سرعتا رو کم میکنن . مثلا برا 128 میکنن 16 که با احتساب پول برق واقعا خیلی بی صرفه هست . من از همین سرویسم راضی ام چون سرعت دانلود 240 هست و تو تایم رایگان یه 4.5 گیگی دانلود دارم ولی اگه محدودیت رو بردارن مسلما سرعت ها کم خواهد شد . لطفا این چیزا رو ول کنین تا فعلا با این اینترنت کوفتی حال کنیم . نگذارین وضعیت بدتر از این بشه .