دعا کنید در آینده نزدیک قیمت گوشی ها بیاد پائین تا یکی رو بگیرم ( احتمال زیاد گالکسی اس 2 ) دیگه دارم خسته میشم :31:
Printable View
دعا کنید در آینده نزدیک قیمت گوشی ها بیاد پائین تا یکی رو بگیرم ( احتمال زیاد گالکسی اس 2 ) دیگه دارم خسته میشم :31:
من که خودم از این سه تا آتریکس رو بیشتر دوست دارم ولی این دیگه کاملا معلومه که آتریکس از سنسیشن بهتره.
galaxy s2 هم گوشیه عالی هست و شاید از آتریکس هم بهتر باشه ولی از هر نظر از سنسیشن بهتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چینی بخر خیالت راحت باشه ... اگه بخاد مشکل داشته همشون مشکل دارننقل قول:
آخه مگه سامسونگ خره بیاد گوشیشو ببره تو چین بزنه و هیچ نظارتی نکنه که این ایرادارو داشته باشه
الان شما برو موبایلستان ببین چند نفر خریدن و چندتاشون این مشکلو دارن و ببین بعد از آپدیت اصلاً کسی این مشکلو داره یا نه
آره دعا کن ... من که منتظرم galaxy R ام 480 دلارنقل قول:
دعا کنید در آینده نزدیک قیمت گوشی ها بیاد پائین تا یکی رو بگیرم ( احتمال زیاد گالکسی اس 2 ) دیگه دارم خسته میشم
آره کلا میخواد همه رو تجربه کنه ولی به اصوا اخلاقی پایبند نیست :ِدینقل قول:
تو چطوری میخوای زن بگیری با این وضعیت ؟نقل قول:
این که مسلمه اگه اتریکسو نمیگفتی شک میکردم عزیز :دینقل قول:
فقط یه گره کور تو زهنم ایجاد کردی با این پستت : دی
برتریهاشو بگو ماهم بدونیم :دی ( برم روحیه رو بعد از اون اتفاقات ناگوار )
چرا گالکسی r ...؟ !!!! چند فاکتور اساسی رو نداره :31:نقل قول:
کی ؟؟ اون ...کی من ؟؟ :31::31::31::31:نقل قول:
مجبورم نکنید برم گالکسی اس 2 رو بگیرمو و همه رو له کنما :31::31: داره یه سری گوشی معرفی میشه ...تحریکم نکنین :31:
خوب بالاخره گالکسی اس 2 کره ای پیدا کردم تا آخر هفته میرسه دستم
ممنون از راهنمایی همه دوستان .
یه چیز جالب هم که دیدم تمام sensation های بازار چینی بود فقط یک مغازه تایوانی داشت
تمام incredable ها هم تایوانی بود :31:
مبارک یاشه :31:
انکردیبل هم تو رنج خودش گوشی خیلی خوبیه واقعا