حالا که بحث 206 و 207 شد
یکی به ما بگه 206 تیپ 6 بهتره یا 207؟
دنباله یه ماشین جوونکی زیر 20 تومن و اتومات هستم
از لحاظ هزینه تعمیر و ... چطورن؟
دنده اتوماتیک کدوم بهتره؟
Printable View
حالا که بحث 206 و 207 شد
یکی به ما بگه 206 تیپ 6 بهتره یا 207؟
دنباله یه ماشین جوونکی زیر 20 تومن و اتومات هستم
از لحاظ هزینه تعمیر و ... چطورن؟
دنده اتوماتیک کدوم بهتره؟
نقل قول:
سلام.
206 تیپ 6 و 207 اتوماتیک از نظر فنی-موتور-گیربکس مثل هم هستن و هیچ فرقی ندارن.
از لحاظ مخارج تعمیرات به مراتب مشخصه تیپ 6 بهتره چون 207 تازه وارده و قطعاتش
نایاب و گرون.
نظر من:
زمانی اختلاف قیمت این 2 خودرو 700000 تومان بود که خوب خریدار با خودش میگفت
207 یه ماشین جدیدتره و تریم داخلیش فرق میکنه پس ارزش خرید داره
اما الان حدود 1300000 تومان اختلاف داره که تو بازار بیشترم هست پس صرفه به تیپ 6 خواهد بود.
نظر دوستان محترم
خداییش داخل 207 میشینی خیلی حال میکنی .. من عاشق داشبورد جلوشم .. الان جامعه داره به سمت آپدیت شدن پیش میره .. 206 دیگه خیلی قدیمی شده ..الان 308 که هنوز تو اروپا تولید میشه تقریبا شبیه همین 207 می مونه .. در مجموع هم 206 خوبه هم 207 .. فقط 207 یه چیز جدیدتره
پژ< 207 بگیر
هم خز نشده مثل بقیه که هر جا میری پره از اینها
هم تیپش درسته
دلیل از این محکمتر نبود بگید ؟نقل قول:
من از این اصطلاح خز شدن یه ماشین متنفرم و هر کس تازه وارد انجمن اتومبیل و بخصوص بخش مشاوره میشه اولین دلیل ارایه پیشنهادش اینه
لطفا نظر دشت حسابی مطرح کنید
وقتی ماشینی طرفدار داشته باشه نشان دهنده ارزش ماشین هستش نه اینکه خز بودن یا چیز دیگه .
البته دلیله اینکه اینقد تنوع کمه این نیست مخصوصا زیر 20 تومن که دست ایران خودرو هسنقل قول:
وقتی ماشینی طرفدار داشته باشه نشان دهنده ارزش ماشین هستش نه اینکه خز بودن یا چیز دیگه .
دلیلش اینه اینجااااا ایران است :31:
به نظرتون می ارزه 23400 واسه 207 بدم؟؟؟؟ الان یه ماه دنبال ماشینم.... خودم 207 میخام اما نه با این قیمت .... فقطم صفر میخام... نمیدونم چی بگیرممم.....:41:
به نظر من واقعا نمی ارزه که اینقدر پول بدی پای 207! البته نظر شما محترمه ولی اگه جای شما بودم ماکزیمم میدادم یه 206 تیپ 6 میخریدم و یکمی هم بهش میرسیدم...به ام وی ام 530 هم میتونی فکر کنی..به قول محمد جان خوب ماشینهای ساخت داخل رو به چالش کشیده!:31:نقل قول:
نقل قول:
دوست من اگر حتما 207 رو انتخاب کردین نیازی نیست 23400000 تومان پرداخت کنید.
از شرکت نقدی بخرید با تحویل 45 روزه به قیمت 20450000 تومان
ممنون دوست عزیز.... 530 داخلش خیلی قشنگه،اما بیرونش اصلا نمیتونم تحمل کنم... خیلیم ازش بد شنیدم.... 2،3 نفری که میشناسم این ماشینو خریدن بعد چند ماه فروختن..:41: اما خدایی امکاناتش فوله...نقل قول:
من معذرت میخام از مدیران،میدونم این موضوع ربطی به این تاپیک نداره اما خاسم جواب دوس عزیزمون رو بدم..
206 هم خیلی زیاد و قدیمی شده هم کیفیتش بد شده... یکی از دوستان 4 ماه یه تیپ 5 گرفته اما هنوز توش بو پلاستیک کهنه میده..:18: