لاگ dds رو هنوز نداديدنقل قول:
یا در خواست بدید کمبوفیکس رو انجام بدیم.
Printable View
لاگ dds رو هنوز نداديدنقل قول:
یا در خواست بدید کمبوفیکس رو انجام بدیم.
در مورد سوال آخر.نقل قول:
رفتم انجام دادم.همونطوری که گفتید درستش کردم و وقتی برگشتم همونطوری بود.بعنب شوهیدن تیک داشت و پروتکت نداشت.
dds رو نمیدونم چطوری اجرا کنم.وقتی میزنم باز بشه، NOTEPAD میاره و چرت و پرت نوشته
اون نرم افزار هایی که گفتی رو هم الان نمیتونم دانلود کنم.شاید چند روز دیگهنقل قول:
خوب ویندوزم رو تازه عوض کردم.مشکلم هم همینه که تازه عوض کردم ولی این پیام تو ویندوز قبلی روی یه لپتاپ دیگه هم بود.حالا نمیدونم چزوری اومده اینجا
ویندوز xp sp3 هستش.
دستتون درد نکنه واقعا.اینکه به خاطر یه غریبه این همه زحمت میکشید ایشالا یکی هم موقعی که لازم داشتید برا شما همین کارا رو بکنه و کمکتون کنه!نقل قول:
اما من نمیتونم یا نمیدونم چطوری باید dds رو اجرا کنم و راستش الان یادم نیست safe mode از کجا میومد که بخوام dts رو بزنم اجرا بشه.
دوست عزیز شما فقط باید اون برنامه رو دانلود کنید و بعد دوبار روش کلیک کنید تا بعد اجرا بشه و بعد از یه مدت یه فایل نت پت باز می شه که شما باید محتویات اون رو اینجا کپی کنیدنقل قول:
دستتون درد نکنه واقعا.اینکه به خاطر یه غریبه این همه زحمت میکشید ایشالا یکی هم موقعی که لازم داشتید برا شما همین کارا رو بکنه و کمکتون کنه!
اما من نمیتونم یا نمیدونم چطوری باید dds رو اجرا کنم و راستش الان یادم نیست safe mode از کجا میومد که بخوام dts رو بزنم اجرا بشه.
برای اجرا هم باید این دستور رو تو ران اجرا کنید
start PathToDDS
مثل
کد:start L:\Tools\SmallUsefull\dds.scr
همچنين اگه مي خواييد فايل هاي scr به جاي باز شدن تو نت پد مستقيما اجرا بشن اين فايل دانلود و اجرا كنيد
کد:http://uploadtak.com/images/juylos5keoz95u1iyrtb.rar