توی آموزش همه چی کامل توضیح داده شده. لطفا اول کامل آموزشو بخونین بعد دست به کار شین ، یه وقت کنسول رو به خاک سیاه ننشونین :دی
توی آموزش همه چی کامل توضیح داده شده. لطفا اول کامل آموزشو بخونین بعد دست به کار شین ، یه وقت کنسول رو به خاک سیاه ننشونین :دی
دوستان برای وصل کردن درایو به نظرتون اصولی هست تبدیل sata به usb استفاده کنم؟آخه لب تاپ لگن من sata نداره
pc هم تو یه اتاق دیگه هست حس حمل و نقلش نیست:20:
بهتره از تبدیل E-Sata to Sata استفاده کنید...
:31:نقل قول:
اونم نداره!!!
بد بختی ها:31:
حذف شود ................
اینکابلی که کنسول رو به کامپیوتر وصل میکنه رو باید خرید؟
توی خود کنسولی که تازه میخریم نیست؟
عکسی ازش دارید بزارید؟
-------------------------------
بعد در این کار کل کنسول باید باز بشه؟
کنسول تازه گرفتم گارانتی هم داره.از گارانتی در میاد درسته اگر بازش کنم؟
کسی اینجا این کار رو کرده؟اگر طبق اموزش پیش بریم بدون مشکل ریخته میشه؟
کنسول من 250 g slim هستش .درایوش رو از کجا باید بفهمم لاین ان هستش یا چیز دیگه ای؟
--------------------------------
گرگان کسی از دوستان هستش که خودش یا جایی سراغ داشته باشه که مطمئن و منصف باشه.؟
آره اگه نداری باید بخری............نقل قول:
هست ولی خیلی خیلی کوچیکه و به درد نمیخوره.......
همون کابلsataهست دیگه.........
قاب کل کنسول باز میشه بعد هم قاب درایو............
بعضی کنسول ها گارانتی داره....آره باز کنی میپره گارانتی.ولی بستگی به گارانتیتم داره...
آره من و خیلی هایه دیگه کردیم..بله بدون هیچ مشکلی..........
افففففففففف بابا زدی به خاکی این آموزش سری فت هست نه اسلیم...اسلیم کارش سخته دنبالش نرو:دی
نقل قول:
خیلی سخته؟ اموزش داره توی فروم؟
بیرون میتونن انجام بدن؟چقدر میگیرن؟
گارانتی زده 24 ماه خدمات.امکان داره انجام بدن برام؟
تعویض فرمویر اسلیم اصلا به راحتی فت نیست و احتمال نفله شدن هم داره : دی ریسک داره خیلی... بدین بیرون بهتره ، ارزش نداره به خاطر 15-20 تومن این قدر ریسک رو متحمل بشین...
این آموزش خیلی ناقص و کلیه... فقط برای تعداد کمی از درایو های لایت آن جواب میده.بستگی به فریمویرت داره .تقریبا خیلی بعیده بتونید با این روش آپدیت کنید.من کلی تلاش کردم نشد بعدش که انگلیسیش رو سزچ کردم دیدم این روش فقط برای درایو با فریمویر 83850 جواب میده و درایو من 02510 هستش.که برای استخراج DVD KEY مراحل خیلی پیچیده ای داره.از خیرش گذشتم.به نظر من این آموزش کاملا بی فایدس.پاک بشه بهتره.ملت رو به اشتباه میندازه