-
سلام مرسی آقایی از خودته
معمولا برای غیرفعال کردن صفحه ی بوت مراحل زیر باید جواب بده:
1- کلیک راست روی My Computer و انتخاب Properties
(می تونین همزمان دکمه های Win+Pause رو بزنین.)
2- تو پنجره ی جدید از سمت چپ روی گزینه ی Advanced System Settins کلیک کنین.
3- تو صفحه ی جدید سومین دکمه رو بزنین (مطابق تصویر زیر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- تیک گزینه ی Time to display list of operating systems رو بردارین.
5- هرچی Ok هست رو بزنین.
6- سیستم رو ریست کنین.
7- اگه کار نکرد خبرشو بدین و گرنه که التماس دعا.
--------------------------------------------------------------------------------
در مورد رمز بایوس هم مدل مادربوردتون رو بفرستین ایشالا که بتونم کمکتون کنم.
یاعلی
-
داداشم دستت دردنکنه مشکل صفحه بوت حل شد ایشالله هرچی میخوای خدا بهت بده ک انقد با حوصله توضیح میدی..
اینم تمامی مشخصات مادربوردم :
-
با سلام بسیار ممنون از بابت دعاتون.
دوست عزیز دو تا راه جهت برداشتن پسورد وجود داره.
1- تو دفترچه راهنمای مادربوردتون (صفحات 49 و 50) کامل توضیح داده که چطور پسوردو بردارین.
(روش شماره یک رو اگه بتونین اجرا کنین نسبت به روش دوم بهتره.)
دانلود دفترچه راهنما:
کد:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1155/P8H61-M_LE/E6476_P8H61-M_LE_series.zip
2- تو این روش شما RTC RAM رو پاک می کنین:(ترجمه شده ی صفحه ی 30 دفترچه راهنما)
2-الف) سیستم رو خاموش کنین و دو شاخه ی کیس رو از برق بکشین.
2-ب) یه جامپر رو مادربوردتون هست (عکس زیر).
اون رو از پین های 1 و 2 به 2 و 3 تغییر بدین و بعد از 10 ثانیه به حالت اول (1 و 2) برگردونین.
2-ج) سیستم رو روشن کنین و چندین بار (زیاد) دکمه ی Del رو فشار بدین تا وارد صفحه ی بوت بشین و یکسری اطلاعات (احتمالا تاریخ و ...) رو وارد کنین.
هشدار: ببینین دوست عزیز من مادربورد شما رو ندارم که دقیق راهنمایی تون کنم. نمیدونمم که بعد از انجام روش دوم چه اتفاقی میفته. لذا سعی کنین روش اول رو برین.(البته من می خواستم روش اول رو ترجمه کنم ولی چون مادربورد من فرق داشت نشد.)
در پناه ایزد متعال.التماس دعا.یاعلی
-
داداش دمت گرم خیلی مردی:n12:
این روش هایی ک گفتی دومیشو انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم اولیش هم هرچی خوندم نمیتونستم ترجمه کنم البته یه چیزای دستو پا شکسته فهمیدم که توی خوده بوت هم این چیزا رو نوشته بود..!!
خلاصه هرچی فکر کردم روش نتونستم کامل متن های انگلیسی رو درک کنم و رفتم توی بوت ازونجا که پسوورد رو فعال کردم!
و رفتم روی گزینه administrator passwordکلیک کردم و ی کادری باز شد که پسوورد میخواست (یکم به کادره نگاه کردم و رفتم توی فکر) اولش فک میکردم فقط میشه یه پسوورد جدید گذاشت ولی یکم ک بیشتر فک کردم یه جرقه ای تو ذهنم خورد که فک کردم نکنه باید اول پسوورد خودمو بزنم و بعدش ادامه بدم..
همینطورم شد!! دقیقا من همین کارو کردم اول پسووردی ک گذاشتم رو وارد کردم و دیدم یه کادر جدید باز شد که زده new password بعدش توی این کادر نیو پسوورد هیچی وارد نکردم و اینتر زدم دیدم قبول کرد!! بعدشم confirm password رو همینطور کردم خالیش گذاشتم و اینتر زدم دیدم اقا حل شد مشکلم:n19::n19:.
خیلی خوشحال شدم خلاصه ببخشید ازینکه زیادی حرف زدم انقد ذوق کردم گفتم بشین سیر تا پیازشو تعریف کنم :n02::n10:.
اگه شما نبودی دو سه تا کارم لنگ بود خیلی خیلی ازت ممنونم داداش خیلی آقایی:n12:
-
خواهش می کنم، ولی جالبه که بدونین شما دقیقا همون کاری رو کردین که تو دفترچه گقته شده بود.:n02:
یاعلی