دوستان لطفا کامل بگید این بازی چیه و چی جوریه ؟
کسی نصب کرده ببینه ارزشش رو داره یا نه؟؟
Printable View
دوستان لطفا کامل بگید این بازی چیه و چی جوریه ؟
کسی نصب کرده ببینه ارزشش رو داره یا نه؟؟
خب دانلود کردمش..
واقعیتش 4 تا مرحله بیشتر نرفتم...
اولا که زبانی که تو بازی دارند به زبان اهل بوغ هستش برا خودشون حرف میزنن و با نوشته ها و زیرنویس ها مارو در درک حرفهاشون یاری میکنه
اما گیم پلی
ما به عناصر اصلی طبیعت دسترسی خواهیم داشت
اب خاک هوا اتش و غیره که البته در این 4 مرحله من فقط اب و خاک رو کنترل داشتم و هنو ندیدم اوضاع در مابقی چگونه خواهد بود مثلا یه چند تا جزیره کوچیک هستش کنار هم که تعدادی از همون انسان ها هم در یکی از این مینی جزیره ها حضور دارن و می خوان که خودشون رو به ورودی یا خروجی که در اون یکی جزیره هستش برسونن البته هرکدوم هم توانایی هایی دارن
اما چطور اونارو برسنیم
الان بین دو تا جزیره اب هست ما به وسیله ماوس یک علامت یا یک چیزی به شکل مار هستش که رنگ زرد داره و کنترلش میکنیم با کمک اون خاک های اطراف رو جم میکنیم میاریم میریزیم اون جایی که نزدیک ترین و کوتاه ترین راه باشه تا بشه جلوی اب رو بست و راهی باشه تا ادما رد بشن از اونجا و به این ترتیب هر مرحله سخت تر و کارها ابجکت های متفاوتی داره
مثلا در مرحله سوم چند نفر متراکم و دوروبربودن که هر کدوم رو به یک منطقه باید میرسوندیم ولی باید عجله کرد چون که اگر دیر بجونبیم سونامی یا سیل خواهد امد و همرو میبره
مثلا یه جایی اب به صورت ابشار میاد و نفرات باید ز اونجا رد بشن من کلی خاک ریختم جلو اب ولی چون فشار اب زیاد بود نشد برا همین هر چی اب بود برداشتم ریختم جایی دیگه که تا چند ثانیه اونجا خشک شد و ملت عبور کردن که تعدایشون دیر کرد و نفله شد البته ما باید نفرات مشخصی به مکان های مورد نظر برسونیم که در صورت کم بودن نفرات لوس میشیم
گرافیک که چیز قابلی نبود
زاویه دوربین هم گیج کنندست خیی باید اروم حرکت کنی کنترل ماوس هم سخته نمیشه به این زودی عادت کرد
موزیک هم که نداره منو هم بسیار ساده
در کل تا این جا یکار چیز خوبی از اب درنیومده
وقتي هر كدوم از دهكده ها رو احيا ميكنيد
بهتون قدرت ميده
كه به ترتيب
بازدن 1 ميتونيد اب رو راكت كنيد از هركجا كه اب برداشتيد همونجا خالي ميمونه مثا حضرت موسي
بازدن 2 ميتونيد هرچي كه اضافه هست رو جذب و بعد از تمام شدن وقت از بين ببريد
بازدن3 هر چيزي رو چند برابر از توان عادي جذب ميكنيد چپ كليك كنيد جذب ميكنه ولي با زدن سه و چپ كليك چند برابر جذب ميكنه
اما گزينه 4 فقط خاكه تا تمام شدن زمان ميتوني خاك به هر كجا كه ميل داريد بريزيد
من از 3 و 4 تركيبي استفاده ميكنم چون چند برابر زمان عادي خاك ميده
همين
دگمه های 2 و 4 در بعضی مراحل کاربرد دیگه ایی دارن. فقط اونایی که گفتین نیست.نقل قول:
دگمه 2 در یه جاهایی کاربردش تبخیر آب و دکمه 4 هم در بعضی مراحل خاموش کردن آتیشه.
هدف بازی چیه؟
امید جان ما تو این بازی یک خدای دوم هستیم یعنی عملکردی این چنینی داریم
باید به اون عده از انسان هایی که تو بازی هستن کمک کنیم تا ذهنشون دوباره بازسازی بشه و درک درست کردن و رشد کردن رو بفهمن البته نه این که تو مغزشون کا رکنیم باید بیشتر مراقبشون باشیم جانشون رو از بلایا ها حفظ کنیم یا زنده نگهشون داریم
مثلا میبین یکه یهو سونامی اومد باید فراریشون بدی یا نفرات رو از مواد مذاب و این بلایاها حفظ کنی
در ضمن پست اول برا رسیدن به همین جواب هاست :31:
+
نظر خودم گیرایی بازی خوب بود ولی اون مووضع اصلی رو من نتونستم درک کنم تا بتونم بازی رو ادامه بدم کمی گیم پلی بازی نقشش کم رنگ بود برام ولی در کل خیلی کل بازی خوبی هستش جای امتحان داره
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Eric Chah هستش دیگه می خوابه یهو پا میشه بازی میسازه:31:
ممنون حامد جان ولی من تو بازی نمیتونم کاراکترهارو هدایت کنم.یعنی عین برجک واستادن راه نمیرن.:31:چطوری راه میرن این آدما؟؟:31:
باید نقاط مشخصی مثل توتم ها (سنگهایی که در حکم مرکز روستا هستن) و سنگهای دانش (اونایی که با پرچم های آب و قرمز مشخصن) رو انتخاب کنی و دکمه Space رو بزنی.نقل قول:
کسی کرک جدیدی که صد در صدی کار کنه نداره من که نتونستم بازی را اجرا کنم .
خیلی بازی قشنگیه من که خوشم اومد .
یه خورده فقط از نظر من دوربینش مشکل داره