سلامنقل قول:
خوب یه دویست و خورده ای دادم برای پخش 7150 که هیچ.یه سیصد تومانی هم برای باقی چیزها گذاشتم کنار.البته پیشنهاد قیمت خوب هم باشه که دیگه نور علی نوره.
ممنون
Printable View
سلامنقل قول:
خوب یه دویست و خورده ای دادم برای پخش 7150 که هیچ.یه سیصد تومانی هم برای باقی چیزها گذاشتم کنار.البته پیشنهاد قیمت خوب هم باشه که دیگه نور علی نوره.
ممنون
نقل قول:
البته به دو انتخاب رسیدم یکی 6994 و دیگری 6975 که البته نمیدونم دلایل انتخاب از میان این دو باید چگونه باشه.اگر ممکنه راهنمایی کنید.
من خودم تا 1 ماه پیش دنبال باند میگشتم رفتم 2 روز تو بازار چرخیدم و صدای باندای رفقا رو هم گوش دادم.
به نظر من تو رنج قیمت 140 به پایین 2 گزینه خوب داریم یکی 6975 و یکی 718EX کنوود . اگه صدای بلند و بیس دار میخوای 718 بگیر ولی اگه وضوح صدای خواننده رو میخوای 6975 بگیر چون میدرنج قوی تری داره. من خودم 100 دادم یه جفت 718EX گرفتم اندازش به خاطر دیافراگم بزرگی که داره از باندای دیگه تو بازار بزرگ تره.بدون آمپ هم خوب جواب میده صداش بدون امپ تا 36 . 37 خوبه ولی اگه بخوای بالاتر ببری و کیفیت صدا نیاد پایین حتما باید آمپ داشته باشی و پخشتم اکولایزر حرفه ای داشته باشه.
والا نه 6975 نه 718 باندای خوبی نیستن هر دو صداشون تو مخه ها اگه بعضیاااا صداشو دوست دارن بماند!
توی همون قیمت 140 باندای خیلی بیتری هست p963 jbl که چون دو اهمیه راحتر درایو میشه
thx 693 mtx وMTX T6C693 و 693 اینفینیتی و 693 ارت کوییک (اصل این باندا رو میگمااااا)
تنها برتری باندی مثل 718 بیس اونه همین
_______
شما میتونی یه امپ ارزون مثل 645 کنوود یا چیز دیگه برداری (6300 پایونیر ..8404 کنوود...) و یه جفت بیضی برا عقب و یه کامپوننت ارزون قیمت برا جلو برداری مثلا 608 jbl
برا باند نمیگم چی بردار ببین خودت چی دوست داری اگه از صدای 718 خوت میاد که برش دار اگه نه خودت ببین چه باندایی دوس داری و از صداش خوشت میاد
سلام خدمت اساتيد محترم،
من يه 206 معمولي دارم كه ميخوام واسش يه دونه سيستم ببندم، متاسفانه خيلي ازشون سر در نميارم.
خيلي اهل ور رفتن باهاش نيستم، همه ي اوني كه ميخوام كيفيت و كريستالي بودن و شفافيت صداست مخصوصا براي موسيقي سنتي.
حد اكثر 600 ميتونم هزينه كنم، حالا 100 اينور اونورم مهم نيست.
يه پخش و يه كامپ و ساب و امپ اگه بشه با اين پول جور كرد عالي ميشه. پخش مورد نظر خودمم x303 هستش،
حالا اگه اساتيد زحمت بكشن منو راهنمايي كنن ممنون ميشم.
شديدا به راهنماييهاتون نياز دارم. اگه كامل باشه لطف كردين.
سلام من دوتا سوال دارم یکی اینکه آیا برای 206 هیچ سیستمی وجود نداره که از سیستم های پهن استفاده کرد یا مثلا مثل مگان دوتیکه استفاده کرد که از این سیستم های تاچ دار بذاریم؟
بعدم با خوندن این تاپیک باز موندم که اگه ضبط فابریک یو اس بی دار روی ماشین باشه با توجه به امکانات خوبش میشه فقط باند رو اضافه کرد و آیا آمگلیفایر دستگاه نمیسوزه و کم نمیاره من توقع زیادی ندارم و فقط کیفیت خوب و یکیم باس برام مهمه الان از ضبط ی وی سی با باند پایونیر معمولی دارم که به نظرم عالی میاد
ممنون
سلام
من میخوام یه آمپ دو کاناله و یه جفت باند 718ex رو ضبط فابریک 206 ببندم،میشه؟
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم پخش فابریکش خروجی RCA Pre Out داشته باشه.