من گفتم GOW 3 ?????
اون خودش جواب من رو میده شما خودت رو قاطی نکن تو بحث:31:
خوب پس چی ؟! منظورت گاد اف وار یک و 2 بودش ؟! اونا که بازی های نسل قبل بودن :20:البته گرافیک god2 با اینکه رو ps2 اجرا میشد بنظرم اگه از این دار سایدرز بیشتر نبود کمتر هم نبود :46:
در مورد قاطی کردن تو بحث هم باید عرض کنم که چون در مورد صحبت من بحث بود خودمو انداختم وسط !! ( به قول شما :31:)
ایول :10:نخیر عزیزم نمیگم گیم پلی ... خودتون پاسخو گفتید:20:
طراحی هنری مراحل !! مثلا بازی گرشاسب گرافیکش ضعیف بود اما طراحی مراحلش میشه گفت خوب و هنری بود واصلا ربطی به مسائل فنی و گرافیک بازی نداره این موضوع :20:
نقل قول:
این نظر شخصی شما هست و هر کی هم نظری در این باره داره ولی بیشتر افراد که تجربه این بازی رو داشتن گرافیک رو ضعیف توصیف نکردن.
بابا با تجربه :31: درسته . این نظر شخصی منه :20:و لازم نیست کسی جبهه بگیره سمتش :20:
نقل قول:
عزیز شما خودت داری حرف میزاری وسط!!! من گفتم gow3 یا فقط گفتم gow ؟!!!! بعد هم شما این بازی رو با یک عنوان انحصاری داری مقایسه میکنی اصلا درست نیسته !!!!!!!
من فک کنم شما گرافیک این بازی رو با کرایسیس مقایسه کردی نه؟!
پس خودتونم میدونید که اصلا نباید با گاد اف وار 3 مقایسه شه :31: ؟! درسته ؟! این بازی با اینکه تو 2009 منتشر شد !! قابل مقایسه با گاد اف وار 2 ps2 هستش :20:و این یعنی افتضاء ...
نقل قول:
شما نمرات برات مهم نیست یا هر چی برو نقد و بررسی ها نویسنده های هر سایتی که تو نقد و بررسی به هر حال دیگه شناخته شده رو که بیشتر از شما در این زمینه سر در میارن رو بخون تا اینجا نیایی گیر بدی گرافیک اینطوری هست یا هر چی!!!! این بحث رو هم دیگه ادامه نیدید چون دیگه مسخر شده!!!