دوباره همون بحث قبلی شده. (که اون بنده خدام رفت رمشو عوض کرد)
این رم مشکل نداره ولی باید رو حالت اور استفاده بشه . نمیدونم چرا باس 1600 استفاده نمیکنن؟
Printable View
دوباره همون بحث قبلی شده. (که اون بنده خدام رفت رمشو عوض کرد)
این رم مشکل نداره ولی باید رو حالت اور استفاده بشه . نمیدونم چرا باس 1600 استفاده نمیکنن؟
مشخصاتش رو دیدم خیلی عالیه. مخصوصا که برند gainward هم هست ولی توی این ریویو که من ازش دیدم در مقایسه با برد رفرنس اختلافها بر سر 2 تا 3 فریم هست مگر اینکه اور بشه.نقل قول:
خروجی DP هم داره و احتیاج به تبدیل mini DP to DP رو هم احتیاج ندارم. فقط میمونه قیمت این کارت .
توی یکی از سایتها همین مدلی رو که فرمودید 490 تومن گذاشته که دوتاش میشه 980 تومن .
590GTX هم 1 میلیون هست و 6990 هم 950 تا قیمت داره و 6970*2 هم 980 تومن آب میخوره ...قیمتها خیلی نزدیکه ولی تا اینجایی که من دیدم دو تا 570 ترکیب مناسبی است مخصوصا در tessellation و Dx11 .
توی بازی کرایسیس 2 هم Nvidia خیلی سرتر از رقیب بوده ...اما هنوز مقایسه های بیشتری لازم دارم تا در عمل بهم ثابت بشه دو تا 570 با 590 برابر یا خیلی نزدیک هست .:5:
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------کد:http://www.hardwareheaven.com/reviews/1088/pg12/gainward-geforce-gtx-570-glh-graphics-card-review-power-temp-noise-oc.html
مهیار جان من کم کم دارم قانع میشم که فرکانس رو فدای CL7 کنم . حالا پیشنهاد برند رو بفرمایید
بله من از این مانیتور استفاده میکنم که ورودی DP دارهنقل قول:
کد:http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&sku=224-8284&redirect=1
نه کابل DP مانیتور بله چیزی که زیاد داره ورودی هست قیمت هارو نگفتین فقط GeForce آینده نداره عمرشو کرد باید بفروشین یکی دیگه بخرید ولی radeon باز قابل استفاده هست
این ها کمکتون میکنه
کد:http://www.anandtech.com/show/4239/nvidias-geforce-gtx-590-duking-it-out-for-the-single-card-king/6
کد:http://www.tweaktown.com/reviews/3924/sapphire_radeon_hd_6990_4gb_video_card_review/index12.html
کابلش رو پارسال 65 تومن گرفتم و مانیتور رو 1300 بدون گارانتی. راستش من از 10 سال پیش تا حالا ATI داشتم و الان هم با 5830 دارم کار میکنم . این بار به سرم زده بیام سراغ NVIDIA ( واسه تنوع هم که شده )نقل قول:
در ضمن این که میگید geforce آینده نداره دقیقا یعنی چی ؟؟؟!
اختلاف با برد رفرنس که کمه... ولی مهم قابلیت آورکلاک این کارت هست که اگه بتونید و خوش شانس باشید حتی ممکنه به GTX 580 هم برسه!!!نقل قول:
مشخصاتش رو دیدم خیلی عالیه. مخصوصا که برند gainward هم هست ولی توی این ریویو که من ازش دیدم در مقایسه با برد رفرنس اختلافها بر سر 2 تا 3 فریم هست مگر اینکه اور بشه.
خروجی DP هم داره و احتیاج به تبدیل mini DP to DP رو هم احتیاج ندارم. فقط میمونه قیمت این کارت .
توی یکی از سایتها همین مدلی رو که فرمودید 490 تومن گذاشته که دوتاش میشه 980 تومن .
590GTX هم 1 میلیون هست و 6990 هم 950 تا قیمت داره و 6970*2 هم 980 تومن آب میخوره ...قیمتها خیلی نزدیکه ولی تا اینجایی که من دیدم دو تا 570 ترکیب مناسبی است مخصوصا در tessellation و Dx11 .
توی بازی کرایسیس 2 هم Nvidia خیلی سرتر از رقیب بوده ...اما هنوز مقایسه های بیشتری لازم دارم تا در عمل بهم ثابت بشه دو تا 570 با 590 برابر یا خیلی نزدیک هست .
GTX 570 Refrence دارای ضعف هایی در VRM و سیستم برق رسانی هست که به شدت قابلیت آورکلاک اون رو محدود میکنه. البته باز هم 570 رفرنس قابلیت آورکلاک بدی نداره ولی این Gainward GS GLH با مدار تغذیه تقویت شده ای که داره خیلی بهتر عمل میکنه.
قیمتش هم حدود 450.000 هست(بود...!) در بازار...
قضیه تسلیشن هم کاملا به نفع Nvidia هست. به دلیل معماری قدرتمند در رابطه با DirectX11 ...
ضعف 2X GTX 570 نسبت به 2X 6970 کمتر بودن VRAM و Scale پایین تر Dual Card هست. یعنی 6970 در رزولیشن شما کمی بهتر عمل میکنه به خاطر رم بیشتر... هم چنین درصد افزایش پرفرمنس 2X 6970 بیشتره.
حالا باید خودتون انتخاب کنین... پرفرمنس بی نظیر 570SLI در تسلیشن و PhysiX ... یا پرفرمنس در کل کمی بهتر 6970CF ...
در ضمن 570 Refrence SLI کارایی کمی بالاتری از 590 داره... دیگه اگه آور بشه بیشتر هم میشه.
اگه توضیحات بیشتری در این زمینه میخواید در خدمتم.
موفق باشید.
مرسی یعنی دوتا 570 بگیرید عمرشو کرد باید بفروشین ولی مثلا یکی 6970 میفروشین یکی جدیدتر کراس فایر میکنید
یه کم بیشتر توضیح میدین...؟ منظورتون نا مفهومه!نقل قول:
مرسی یعنی دوتا 570 بگیرید عمرشو کرد باید بفروشین ولی مثلا یکی 6970 میفروشین یکی جدیدتر کراس فایر میکنید
مثلا یک 570 در اینده نمیتونی با 590 SLI کرد ولی 6970 رو میشه در اینده با 6990 کراس فایر کرد
آینده منظورتون کی هست...؟ فعلا در این نسل که GTX 570 SLI در هیچ زمینه ای کم نمیاره... در تسلیشن هم غوغا میکنه...نقل قول:
حال رو خراب کنیم به امید آینده...؟:13: فکر نمیکنم جالب باشه!