درود
دوستان این LED کابل HDMI 1.4 رو ساپورت میکنه؟
با تشکر
Printable View
درود
دوستان این LED کابل HDMI 1.4 رو ساپورت میکنه؟
با تشکر
باسلام
باعض پوزش ازدوستان خصوصا shamika عزیز اسم فیلمهای اکتیو STEP UP 3D ,Thor (2011) 3D است باتشکرjafar01
باسلام
باعرض پوزش ازدوستان خصوصا shamika عزیز اسم فیلمهای اکتیو STEP UP 3D ,Thor (2011) 3D است باتشکرjafar01
سلام
کسی تاحالابا PS3 فیلم 3 بعدی دیده ؟
من فیلم آواتار 3 بعدی رو با پسوند MP4 دارم و با ps3 اجرا می کنم ، تصویر مشخصه 3 بعدیه اما تلوزیون 3 بعدی نشونش نمیده !
عینک هم که میزنم همون 2تا تصویر روی هم رو نشون میده .
کسی می دونه موضوع چیه ؟
بله.ps3 اکثر فرمتها رو پخش میکنه. من حتی فیلمهای mkv سه بعدی رو باهاش میبینم وکیفیتش حرف نداره..نقل قول:
تلویزیونتون چیه؟
خب من چطور می تونم این mp4 رو 3 بعدی ببینم ؟نقل قول:
هر کاری می کنم تلوزیون سه بعدیش نمیکنه .
من پاناسونیک دارم ، پلاسما 3 بعدی
اگه دستگاه ps3 شما کپی خوره و برنامه multiman روش نصبه از طریق آپدیت مدیا سنتر این قسمت میتونید تمامی فورمت ها رو پخش کنید. ضمنا خود ps3 باید قابلیت 3d رو داشته باشهنقل قول:
تلویزیون سونی که اتوماتیک دستگاه ps3 رو شناسایی می کنه و حتی اگه شما فقط ps3 رو روشن کنید tv خودبخود روشن میشه ... اما من پاناسونیک ندارم و تست نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دیگه اگه دارن لطفا راهنمایی بفرمایند
سلام
فیلمهای 3D که ریپ می شوند و حجمهای کمتری در حدود یک گیگ تا سه گیگ دارند و فراوان در تورنت هست با این فیلمهای با حجمهای بالا چه تفاوتی دارند؟
اگه فیلمهایی که گفتید هم ساید بای ساید باشن که فقط در کیفیت تصویر با همدیگه تفاوت دارندنقل قول:
تنظیمات تلویزیون را روی حالت 3D گذاشتید؟نقل قول: