لپ تاپ ایسوس N53 SV-SX 265
نقل قول:
این تفاوت قیمت بخاطر سیاست گذاری گارانتی و وارد کننده هست.معمولا رم بیشتر و گراف بهتر بهونه خوبی برای افزایش قیمت حساب میاد.
درکل وقتی با نمونه i5 اون مقایسه میشه ارزش خرید نداره.چون فقط بخاطر پردازنده و احتمالا بلوری 400ت اومده روش...
کاربردتون چی هست؟
:31:دانشجوی ترم اول ارشد معماری کامپیوتر هستم،برای نرم افزار هایی که استفاده میکنم سرعت پردازش بالا نیاز هست!!
متاسفانه اطلاعاتم در زمینه قیمت قطعات کامپیوتر و... وکلا در زمینه قیمتها توبازار کم هستش چون خیلییییییییییییییی کم خرید میکنم،واسه همین این سوال ها رو پرسیدم،خواستم بدونم قیمت این قطعه ها(8گیگ رم و گرافیک 550 جیفورس) اینقدر بالاست یا.....
که این طور میشه از گفته های شما و همچنین اطلاعاتی که بقیه دوستان بهم دادن برداشت کرد که چون ASUS N53 SN به عنوان یه سیستم گیم وارد بازار شده الکی قیمتش رفته بالا!!!:18:
در کل به نظر من اگه کسی بخواد ایسوس N53 بگیره بهتره مدل SV بگیره البته مدل NEW REVISION که مدل اصلاح شده SV هستش،بعد میتونه با حداکثر 50 هزار تومان 4گیگ رم رو اضافه کنه بهش که میشه 8گیگ که اگه لپ تاپ رو 1100 بگیرید با4گیگ رم اضافه میشه 1150 هزار که حدود350 هزار از مدل SN کمتر پول دادین و فقط گرافیکش یکم پایین تره که اونم زیاد احساس نمیشه!!!
موفق باشید دوستان:10: