شینجی کاگاوا: راهی طولانی برای موفقیت در فوتبال اروپا در پیش دارم
او که در حال حاضر در حال مذاکره با دورتموند برای تمدید قراردادش است، مورد توجه منچستریونایتد نیز قرار گرفته است
سایت گل- شینجی کاگاوا، ستاره ژاپنی بورسیا دورتموند، علی رغم فصل درخشانی که در این تیم سپری کرد معتقد است هنوز راهی طولانی برای رسیدن به موفقیت در فوتبال اروپا دارد.
او که در حال حاضر در حال مذاکره با دورتموند برای تمدید قراردادش است، مورد توجه منچستریونایتد نیز قرار گرفته است. این در حالی است که کاگاوا تابستان گذشته از سرزو اوزاکا به دورتموند پیوست و تنها یک نیم فصل توانست برای قهرمان این فصل بوندس لیگا بازی کند.
او در گفتگو با نشریه کیودو نیوز گفت:" من هنوز راهی طولانی برای پیشرفت و رسیدن به موفقیت در فوتبال اروپا در پیش دارم. دورتموند بازیکنان جوان و با استعداد زیادی دارد. تیم در خط دفاعی و حمله به سختی کار می کند تا بتوانیم حفظ توپ بهتری داشته باشیم. فکر می کنم آنها بدانند چطور بهترین بازی را از من بگیرند. اما متاسفانه من تنها در یک نیم فصل توانستم برای تیم بازی کنم.
این اولین فصل حضور من در اروپا بود و می دانستم که باید خوب بازی کنم و گلزنی کنم تا بتوانم اعتماد طرفداران را جلب کنم."
کاگاوا در رقابت های جام ملت های آسیا مقابل کره جنوبی دچار آسیب دیدگی شد و برای چند ماه از میادین دور ماند.
او در مورد این اتفاق گفت:" با خودم گفتم "وای، نه." من خودم را برای بدتر از این آماده کرده بودم اما وقتی حقیقت را فهمیدم دنیا جلو چشمم تیره و تار شد.
بسیار ناامید شدم و واقعا احساس بدی داشتم اما در آن مدت هواداران، دوستان و خانواده خیلی از من حمایت کردند."