این جدیداش آنلاک نمیشن!
Printable View
این جدیداش آنلاک نمیشن!
برای چی؟میشه بیشتر توضیح بدین.نقل قول:
لینک هم بزارین.
من تا حالا آنلاک نکردم میشه واسم توضیح بدین.در ضمن چرا قیمت های سیستمو عوض کردین؟نقل قول:
گرافیک هم حتما انلاک کنین
6950 و 6970 یکی هست با این تفاوت که در 6950 تعدادی shader غیر فعال شدن و شما با ه ک بایوس این هارو فعال میکنین.نقل قول:
قیمتها هم به روزشو زدم.
با سلام خدمت دوستان.
اقای پاسارگاد یه سوال.
برای کسی که کار رندر میکس تدوین داره.
به نظرتون ssd تا چه حد میتونه تاثیر داشته باشه.
تفاوت اصلیشون تو چیه.
و خوبیهاش و بدیهاش را نسبت به ساتا بگید.
ممنون:11:
به صورت کلی هارد یک گلوکاه برای سیستم است و باعث میشه پرفرمنس کلی سیستم بیاد پایین.نقل قول:
حالا ما هرچقدر بتونیم این محدودیتو برطرف کنیم توی سرعت کلی سیستم تاثیر میزاره.
مثل رید کردن یا ssd.
توی رندر و کلا نرم افزارهای 3 بعدی و رندر گیری قویترین قطعات انتخاب میشن ولی یک هارد مکانیکی باعث میشه زمانی زیادیو ما برای لود برنامه ها صبر کنیم همچنین همونطور که گفتم سرعته بقیه قطعاتو میاره پایین.
تفاوته اصلیشم توی read و write بسیار بالاتر از hdd است.
ولی شما باید پایه سیستمو ببندین مثله cpu رم بعد برین سراغ هارد.
اگر سوالی هست یا تاپیک بزنید یا pm بدین چون نباید تاپیکه دیگرانو شلوغ کرد.:11:
در مورد آنلاک شدن قبلا همون طور که دوستان گفتن چند واحد سایه زنی غیر فعال درون 6950 بود که به 6970 تبدیل میشد ولی الان امکانش خیلی کمه اون اوایل AMD اینکارو کرد تا فروش این کارتش بره بالا و همین طور هم شد خلاصه آنلاک کردن مثل اون اول نیست مگر اینکه جایی گیر بیآرید از خیلی وقت پیش داشته باشه!SSD هم آقا مهران گفتند سرعت بالایی دارد بدلیل نوع ذخیره سازی ولی از اون طرف قیمت بالایی هم دارد مثلا 60GB دور بر 100 تا 120 هزار تومن است و با استفاده از یه 60GB آن میتوانید ویندوز را روی آن نصب کرده وشاهد سرعت آن باشد چون واقعا با سرعت هارد زمین تا آسمون فرق داره!
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
Raid کردن هم راه دیگری است ولی بدیش اینه که اگه مشکلی توی یه هارد پیش بیاد کل اطلاعات پاک میشه در ضمن برای رسیدن به سرعت SSD باید به Raid 5 یا 6 برسید!نقل قول:
پس اگه آنلاک نمیشه زیاد مشکل ساز نمیشه؟نقل قول:
در مورد آنلاک شدن قبلا همون طور که دوستان گفتن چند واحد سایه زنی غیر فعال درون 6950 بود که به 6970 تبدیل میشد ولی الان امکانش خیلی کمه اون اوایل AMD اینکارو کرد تا فروش این کارتش بره بالا و همین طور هم شد خلاصه آنلاک کردن مثل اون اول نیست مگر اینکه جایی گیر بیآرید از خیلی وقت پیش داشته باشه!
نقل قول:
cpu=Intel Core i5 2500=250
main:asus p8p67 pro=300
ram=4gb(2*2gb)1600 kingmax= 70
vga:Sapphir - ATI RADEON HD 6950= 370
hdd=500gb samsung f3=48
power=Green GP635B=100
این سیتمه خوبیه ممنون.فقط این قطعاتو با چه گارانتیی بخرم؟
اینکه این قطعات چه برندی ساخت کدوم شرکت و کشور باشن زیاد فرقی نمیکنه؟
در ضمن در مورد کولینگ کیس و قطعات چی کار کنم؟چه فنایی ببندم؟
نه مشکلی نداره!شما باید یک کیس که کولینگ خوبی هم داشته باشه تهیه کنید اگه بودجتون کمه X3 بسیار به صرفه و مناسبه ولی اگه از قیافش خوشتون نمیآد Falcon بگیرید!شما لازم نیست مادربورد رو مدل PRO بگیری PRO برای کسایی هست که قصد SLI دارند!شما همون معمولیشو بگیر چون ATI داری Cross Fire داره! رمتون هم سعی کنید مدل Nano Gaming بگیرین که رکورد بسیار بالایی رو به جا گذاشته!هر برندی گارانتی خودشو داره از شرکت ها اطلاع ندارم در ضمن اگه اور میکنید p67 بردارید و همچنین CPU با پسوند K مگر نه سری H67 خیلی ارزان تر و به صرفه هست و از گرافیک درون CPU هم استفاده میکند!امیدوارم کمکتون کرده باشم!موفق باشی دوست من! :10:
به احتمال بسیار زیاد میشه و به قول اقا احسان تا به حال گزارشی مبنی بر انلاک نشدن دیده نشده.نقل قول:
]پس اگه آنلاک نمیشه زیاد مشکل ساز نمیشه؟
به ترتیب.نقل قول:
این سیتمه خوبیه ممنون.فقط این قطعاتو با چه گارانتیی بخرم؟
ویستا
اواژنگ
دریا کامپیوتر.
یک کیس معمولی کفایت میکنه و سیستمتون خنک هست و نیاز به هزینه اضافی برای کیس نیست.نقل قول:
در ضمن در مورد کولینگ کیس و قطعات چی کار کنم؟چه فنایی ببندم؟
میتونین magnumII بگیرین و دو تا فن هم خودتون وصل کنین که میشه حدوده 48 تومان.