البته من نسخه ایرانیش منظورمه آخه واسه خودم چندتا نرم افزار رو به صورت خصوصی کرک کردن . قبلا توی فروم پرشین دون فعالیت می کردن ولی بعد از ف ی ل شدن اون فروم دیگه خبری ازش ندارم . فکر کنم پی سی سون هم فعالیت داشته باشه.:41:نقل قول:
Printable View
البته من نسخه ایرانیش منظورمه آخه واسه خودم چندتا نرم افزار رو به صورت خصوصی کرک کردن . قبلا توی فروم پرشین دون فعالیت می کردن ولی بعد از ف ی ل شدن اون فروم دیگه خبری ازش ندارم . فکر کنم پی سی سون هم فعالیت داشته باشه.:41:نقل قول:
نخیر تو PCSEVEN هم نیستن .
جناب hepL3r شما خبری ازشون ندارین ؟:11:
نه ولی فکر کنم دیگه کرک نمیکنن .
حالا کرک که نمیکنه هیچ فکر کنم اصلا توی نت هم نیان چون اصلا خبری ازش نیست . اگه هم بیاد فکر کنم اسم کاربریش عوض شده . به هرحال اگه خبری ازش به دست آوردین یه خبر بدین ممنون میشم. راستی یه کرکر خوب سراغ ندارید که خصوصی کرک بکنه ؟
سلام
این اتفاقات عادیه، نه تنها در ایران،بلکه در تمام دنیا اتفاق می افته،اما موارد نادری هم هستند،خوب بلاخره هر کسینقل قول:
جدا از دنیای مجازی،زندگی واقعی هم داره :20:
بای
کرکر های ایرانی
ایرانی؟:5::31::27::12::38::33:نقل قول:
ایرانی ها که فقط بلدن از محصولات خارجی ها استفاده کنن و به نام خودشون ثبت کنن.
مثل اینترنت ملی که خود اینترنت رو از آمریکا میگیرن بعد میخوان اون رو به خود اونها عرضه کنن.
یا رسیدن به قله های موفقیت که همه از محصولات و منابع و دانش (سخت افزار ،سیستم عامل ، نرم افزار ،مواد اولیه ،...)اونوری ها استفاده میکنن و در آخر میگن:
ما میتوانیم
زرشک
بابا کی به کیه من بهترین کرکر دنیام 8=2+2
تاپيک به انجمن "کرکينگ و درخواست کرک" منتقل شد.
در ضمن،چنانچه اکثر پست هاي اين تاپيک همچنان غيرمفيد باشد،قفل خواهد شد.